Κι άλλο ένα κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε σε φοιτητή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Άλλο ένα κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε σε φοιτητή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Πρόκειται για φοιτητή του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών, με τα αποτελέσματα του τεστ στο οποίο υπεβλήθη να γίνονται γνωστά το Σάββατο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.

Aξίζει επίσης να σημειωθεί ότι συμμετείχε σε γραπτή εξέταση του Τμήματος τις προηγούμενες ημέρες στο κτίριο του Τμήματος.

Τόσο οι Υγειονομικές όσο και οι Πρυτανικές αρχές είναι ενήμερες για την εξέλιξη αυτή ενώ αύριο αναμένεται να γίνει απολύμανση των χώρων του κτιρίου

Να υπενθυμίσουμε ότι μόλις την περασμένη Τετάρτη εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό φοιτητής του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και μάλιστα κρίθηκε αναγκαίο το κλείσιμο των εγκαταστάσεων του εν λόγω τμήματος για τρεις μέρες, προκειμένου να γίνει απολύμανση του κτιρίου.

Στην περίπτωση πάντως του φοιτητή του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου δεν θα υπάρξουν αλλαγές ούτε στη λειτουργία του Τμήματος αλλά ούτε και στο πρόγραμμα των εξετάσεων.

Πηγή: cretapost.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Τρεις μέρες μόνο μετά την ανίχνευση κρούσματος covid-19 σε φοιτητή του Φυσικού, πληροφορηθήκαμε την Κυριακή 30/8 ότι ανιχνεύθηκε μέλος της φοιτητικής κοινότητας που συμμετείχε στην εξεταστική της σχολής θετικό στον κορονοιό. (δείτε ΕΔΩ) […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ