Κέρδισε και με διαφορά ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη στην τηλεθέαση – Δείτε τη σύγκριση

κέρδισε-και-με-διαφορά-ο-τσίπρας-τον-μη-1563902

Σε διαφορετικά τηλεοπτικά κανάλια, σε διαφορετικές ημέρες, βρέθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, και νικητής στην μάχη της τηλεθέασης αναδείχθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της τηλεθέασης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έγραψε» 12,7% στο σύνολο και 10,7% στο δυναμικό κοινό με σύνολο 422.952 τηλεθεατές.

Από την πλευρά όμως, ο Αλέξης Τσίπρας είχε διαφορά πέντε μονάδων στο δυναμικό κοινό με 15,6% και 15,3% στο σύνολο, με 557.642 τηλεθεατές.

«Πρωτιά» Τσίπρα και στην τηλεθέαση της ΔΕΘ

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο μεγάλος νικητής στη μάχη της τηλεθέασης της ΔΕΘ 2022. Τη χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησαν περισσότεροι τηλεθεατές, στην ΕΡΤ, από την αντίστοιχη του Κυριάκου Μητσοτάκη, την περασμένη Κυριακή (11/9).

Σε αντίθεση με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ο Αλέξης Τσίπρας συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 11,5%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Nielsen, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμεινε στο 9,6%.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναδείχθηκε νικητής και στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 7,8%, ενώ αντίθετα ο Μητσοτάκης σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης στην ίδια κατηγορία 6,7%.

Αυτά, σε ό,τι αφορά στην ΕΡΤ, η οποία μετέδωσε ολόκληρες τις συνεντεύξεις Τύπου, καθώς τα υπόλοιπα κανάλια έδειξαν μόνο αποσπάσματα.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook