Κέρδισαν τα κορίτσια… Στη Λευκάδα συνεχίστηκε το σερί για τον ΟΑΧ!

κέρδισαν-τα-κορίτσια-στη-λευκάδα-συν-1608875

Στη Λευκάδα συνεχίστηκε το εκπληκτικό σερί το τελευταίο διάστημα για τον ΟΑ Χανίων. Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά κατάφερε να περάσει νικηφόρα σε βάρος της Νίκης, κερδίζοντας με 75-72, οπότε και φτάνει στην τέταρτη σερί ή αλλιώς στην πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια.

Ετσι, τα δεδομένα αλλάζουν πλέον εντελώς για τον ΟΑΧ, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να κυνηγήσει όπως φαίνεται την καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογία και να διεκδικήσει γενικότερα ό,τι καλύτερο στα παιχνίδια που ακολουθούν. Μάλιστα η επόμενη του αποστολή είναι απέναντι στις Εσπερίδες Καλλιθέας, τις οποίες θα φιλοξενήσει την Τετάρτη (18/1, 14:00) στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων.

Κορυφαία της αναμέτρησης για τον ΟΑΧ αναδείχτηκε για ένα ακόμα παιχνίδι η Σιέρα Τζόνσον, σημειώνοντας 23 πόντους ενώ είχε ακόμη 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και μία τάπα. Στον αντίποδα, για τη Νίκη Λευκάδας πολύ καλό παιχνίδι έκανε η Κάρεϊ, η οποία σταμάτησε στους 25 πόντους.

Το σκορ ανεβοκατέβαινε για τις δύο ομάδες, καμία από τις οποίες δεν μπόρεσε να ξεφύγει σε διαφορά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΟΑΧ μπήκε προηγούμενος με 2 πόντους διαφορά (50-52) καταφέρνοντας να φτάσει στη νίκη χάρη στις δύο εύστοχες βολές της Ρεβέκα Ακλ, στα τελευταία 7 δευτερόλεπτα.

Διαιτητές: Καρπάνος-Ασημακάκη-Καμήτσος

Δεκάλεπτα: 15-13, 34-28, 50-52, 72-75

Νίκη Λευκάδας (Σταύρος Νανάκος): Οκόνορ 13(3), Αναστασοπούλου 4, Ντάλα 3(1), Αξιοπούλου 2, Φουράκη 14, Χερντ 11, Κάρεϊ 25(1).

ΟΑ Χανίων (Κώστας Κεραμιδάς): Χάινς 19(1), Γεροστέργιου Χρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook