Κεραυνός τράνταξε τα Χανιά, έμεινε χωρίς ρεύμα όλη η περιοχή!

κεραυνός-τράνταξε-τα-χανιά-έμεινε-χωρ-819007

Σαν να μην έφταναν τα εκατομμύρια κυβικά νερού που έπεσαν στην χανιώτικη γη τα τελευταία 24ωρα, δημιουργώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, παρασύροντας στύλους της ΔΕΗ και καταστρέφοντας υποσταθμούς στο πέρασμά τους, έρχονται τώρα και οι κεραυνοί για να βυθίσουν ακόμα περισσότερες περιοχές στο σκοτάδι.

Ο λόγος για έναν κεραυνό που «χτύπησε» εχθές και άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές από την Ξυλοκαμάρα μέχρι την Όαση Βαρυπέτρου και τις Φυλακές της Αγυιάς

«Ένας κεραυνός που «τράνταξε τον κόσμο» στην περιοχή έχει κόψει μερικούς ενωτικούς αγωγούς.», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον SUPERFM 89.6 ο τομεάρχης δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ στα Χανιά, Γιώργος Πλοκαμάκης.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Όπως τόνισε, το χωράφι από τα πολλά νερά είχε μετατραπεί σε λίμνη, με αποτέλεσμα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να μην έχουν πρόσβαση στο σημείο.

Ωστόσο, επισήμανε οτι πριν τις 10 το πρωί θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στην περιοχή, με τα συνεργεία να δουλεύουν πυρετωδώς σε όλο το νομό, τις περιοχές που δεν έχουν δει «φως» όμως, ακόμα να είναι αρκετές.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook