Κεραυνοί Άδωνι κατά Δένδια

κεραυνοί-άδωνι-κατά-δένδια-1472804

Με απαξιωτικά λόγια προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τον φράχτη στον Έβρο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις που είχε κάνει ο Έλληνας ΥΠΕΞ στις οποίες υποστήριζε ότι διαφωνεί με τον φράχτη στον Έβρο.

«Είναι αρχηγός ο κ. Δένδιας; Γιατί τον επικαλείστε; Στη ΝΔ έχουμε πολλές απόψεις, αλλά έχουμε έναν αρχηγό. Έχει αλλάξει ποτέ το κόμμα μας θέση επί του φράχτη;», ήταν το πρώτο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ΝΔ έχει 2 εκατ. στελέχη, τι να κάνουμε τώρα; Μπορεί κάποιος να μην έχει άλλη γνώμη;».

Σε χθεσινή ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρη Παπαδημούλη στο Twitter υπάρχει ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο κ. Δένδιας να λέει «εγώ δεν πιστεύω στον φράχτη».

Λίγο αργότερα επαναλαμβάνει ότι «εγώ δεν πιστεύω στους φράχτες γενικά», καθώς όπως λέει «ο φράχτης δεν ξέρει να κρίνει τίποτα και επίσης ο φράχτης είναι μέσα στο ελληνικό έδαφος. Αν σου καρφωθεί ένα παιδάκι από την έξω πλευρά του φράχτη που είναι ούτως ή αλλιώς στο έδαφός σου, τι ακριβώς θα κάνεις;».

newsbreak.gr

One thought on “Κεραυνοί Άδωνι κατά Δένδια

  1. Aυτο με τα μανταλακια που κουνιουνται στην απλωστρα το ξερετε?? Ε, ο Αδωνης ειναι μανταλακι της ξαπλωστρας??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook