Κερατσίνι: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει η οικογένεια της 8χρονης

κερατσίνι-μήνυση-κατά-παντός-υπευθύν-1325599

Η στιγμή που το φορτηγό μπαίνει στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου στο Κερατσίνι, όπου εγκλωβίστηκε για ώρες βρίσκοντας τραγικό θάνατο το 8χρονο κοριτσάκι, καταγράφεται σε νέο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star. Το κοριτσάκι είναι πεσμένο στο έδαφος kai kανείς μέχρι τη στιγμή εκείνη, δεν έχει διαπιστώσει αν το κορίτσι ζει.

Το φορτηγό μπήκε με την όπισθεν και σταμάτησε. Υπάλληλος πήγε στο θυρωρείο και το φορτηγό κινήθηκε ξαφνικά προς τα εμπρός. Ο υπάλληλος πέρασε από δίπλα και βγήκε από το εργοστάσιο. Η κάμερα τον εντόπισε την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο προκαλώντας ερωτήματα για τον λόγο που έφυγε και από ποιον πήρε εντολή να εγκαταλείψει τον χώρο τη στιγμή που το κορίτσι ήταν νεκρό.

Στη συνέχεια το φορτηγό πάρκαρε και ο οδηγός μπήκε στο θυρωρείο, όπου βρίσκεται το μπουτόν. Όταν βγήκε, η πόρτα ξαναέκλεισε σφηνώνοντας εκ νέου το κοριτσάκι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν έφθασαν οι αρχές είχαν εξαφανισθεί όλοι. Οι αστυνομικοί έψαχναν με φακούς να βρουν κάποιον. Τελικά συνελήφθησαν τρία άτομα, όμως αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει η οικογένεια της 8χρονης που εγκλωβίστηκε επί ώρες σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι, μετά τη δημοσιοποίηση συγκλονιστικών βίντεο από το ειδεχθές περιστατικό.

Όπως μετέδωσε το Star, η οικογένεια θα κινηθεί νομικά, όχι μόνο γιατί έκλεισε η πόρτα και δε λειτουργούσε το φωτοκύτταρο, αλλά και για την αδιαφορία των υπαλλήλων από τη στιγμή που εντόπισαν τη μικρή σφηνωμένη.

Οι δικοί της θα ζητήσουν άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών των υπαλλήλων προκειμένου να μάθουν με ποιους επικοινωνούσαν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο και τι τους είπαν. Επίσης η οικογένεια της 8χρονης θέλει να μάθει πότε κάλεσαν το ΕΚΑΒ και αν υπήρξε κλήση στην αστυνομία καθώς από τις καταθέσεις των αστυνομικών προκύπτει ότι τυχαία περνούσαν από εκεί και είδαν το περιστατικό.

Ακόμη, θα ζητήσουν βίντεο από το εσωτερικό του εργοστασίου για να διαπιστωθεί πόσα άτομα ήταν μέσα στον χώρο.

Τον λόγο θα έχει στη συνέχεια ο Εισαγγελέας, ο οποίος θα εξετάσει το βίντεο και θα αποδοθούν οι ευθύνες.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook