Κέντρο υγείας Χανίων: Στον «αέρα» οι υπηρεσίες υγείας– Βάλανε παθολόγους να εμβολιάζουν και δεν εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι

κέντρο-υγείας-χανίων-στον-αέρα-οι-υπ-1178427

Στον αέρα βρίσκεται η παροχή των στοιχειωδών υπηρεσιών υγείας όπως η απλή συνταγογράφηση των φαρμάκων των ασφαλισμένων, καθώς το Κέντρο Υγείας, στην Λεωφόρο Σούδας με εντολή άνωθεν έχει μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο.

Έτσι, και με δεδομένες τις ελλείψεις προσωπικού, τις ανάγκες του εμβολιασμού των ασφαλισμένων καλύπτουν οι παθολόγοι γιατροί του Κέντρου Υγείας, με αποτέλεσμα, όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες υγείας που προσφέρονταν να είναι αδύνατο να καλυφθούν.

Συνέπεια, αυτής της τραγελαφικής και επικίνδυνης για την υγεία των πολιτών κατάστασης είναι σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στο zarpanews.gr, η αδυναμία στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων που αναγκαστικά πρέπει να αναβάλουν τα ραντεβού τους, ενώ και σήμερα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πήγαν και έφυγαν άπραγοι.

Σε επικοινωνία που είχε το zarpanews.gr με τον προϊστάμενο του Κέντρου Υγείας κ. Σωτήρη Δρούτσο σημείωσε πως η διαδικασία τις επόμενες ημέρες θα κυλήσει με τον τρόπο αυτό, και οι εμβολιασμοί θα γίνονται από τους παθολόγους που διαθέτει το Κέντρο, και οι οποίοι,  εξαιτίας αυτής της υποχρέωσης δεν θα κάνουν κάτι άλλο.

Πάντως στο κομμάτι των εμβολιασμών τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να μπουν και οι γιατροί των εργαστηρίων, με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργίας τους, που σε αυτή την περίπτωση όπως είναι αναμενόμενο δεν θα εξυπηρετούν.

Zarpanews.gr – Ανδρέας Γερακάκης

One thought on “Κέντρο υγείας Χανίων: Στον «αέρα» οι υπηρεσίες υγείας– Βάλανε παθολόγους να εμβολιάζουν και δεν εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook