Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ: Δύο «ξένες» στο ίδιο παλάτι

κέιτ-μίντλετον-και-μέγκαν-μαρκλ-δύο-ξ-1080709

Με ανυπομονησία περιμένουν οι θαυμαστές του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ το νέο βιβλίο για τη ζωή του λαμπερού ζευγαριού, που με τίτλο «Finding Freedom», αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου. Την ίδια στιγμή, η βιογραφία του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, που μετά το πολύκροτο Megxit στα τέλη Μαρτίου, απολαμβάνουν την ελευθερία τους σε πολυτελή έπαυλη στο Λος Άντζελες μαζί με τον μικρό γιο τους, Άρτσι, θα αποτελέσει «πονοκέφαλο» για το παλάτι με τις αποκαλύψεις του, όπως φαίνεται, ήδη, από τα αποσπάσματα του βιβλίου, που δίνουν στη δημοσιότητα εδώ και τρεις ημέρες οι Times του Λονδίνου.

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι, γιατί δυσαρεστήθηκε από την βασίλισσα, όταν στην εκφώνηση της ομιλίας της για τα Χριστούγεννα δεν είχε στο γραφείο της την φωτογραφία της οικογένειας του Χάρι ενώ, αντίθετα, υπήρχαν οι φωτογραφίες του πρίγκιπα Κάρολου με την Καμίλα και του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την σύζυγο και τα τρία παιδιά του και η σχέση αντιπαλότητας μεταξύ Κέιτ και Μέγκαν, είναι μερικά μόνο από τα αποσπάσματα του βιβλίου, που είδαν το φως της δημοσιότητας και προκάλεσαν αίσθηση.

Στην αρχή της γνωριμίας του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, που οι Times αποκαλύπτουν πως έγινε σε κλαμπ του Λονδίνου από κοινό γνωστό του ζευγαριού, αλλά και μετέπειτα, μετά τον αρραβώνα του Βρετανού γαλαζοαίματου με την Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιό, τα δύο λαμπερά ζευγάρια, Ουίλιαμ – Κέιτ και Χάρι – Μέγκαν, έκαναν κοινές επίσημες εμφανίσεις και έδειχναν πως επικρατούσε μεταξύ τους φιλική διάθεση πέρα από τον αδελφικό δεσμό των δύο γιων της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Η Κέιτ Μίντλετον αισθανόταν πως δεν έχει πολλά κοινά με τη Μέγκαν Μαρκλ»

Ποια ήταν, όμως, η αλήθεια; Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του νέου βιβλίου, που έχει γραφτεί από δύο βασιλικούς συντάκτες, τον Όμιντ Σκόμπι, τον οποίο η Daily Mail έχει αποκαλέσει «φερέφωνο» της δούκισσας του Σάσεξ και την Κάρολιν Ντουράντ, όχι μόνο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε προειδοποιήσει τον μικρότερο αδελφό του να κάνει προσεκτικά βήματα στη σχέση του με τη Μέγκαν και να μη βιαστεί, αλλά, όπως φαίνεται και η Κέιτ Μίντλετον δεν επεδίωξε ποτέ να γίνει φίλη με την σύζυγο του κουνιάδου της, αν και τα δύο ζευγάρια συγκατοικούσαν στο παλάτι του Κένσινγκτον για αρκετό διάστημα.

Όπως υποστηρίζει το νέο βιβλίο, στις αρχές του 2017, όταν η Μέγκαν είχε εγκατασταθεί στο παλάτι, πριν τον γάμο της με τον Χάρι, οι σχέσεις των δύο γυναικών ήταν εμφανώς τεταμένες και ψυχρές. Μία ημέρα συναντήθηκαν οι δρόμοι τους στα εδάφη του παλατιού και παρόλο, που θα πήγαιναν για ψώνια στην ίδια κατεύθυνση, η Κέιτ Μίντλετον μπήκε στην σκούρα Range Rover που οδηγεί μόνη της και άφησε «σύξυλη» την Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιό, χωρίς να της προτείνει να την πάρει μαζί της.

Όταν η πρώην πρωταγωνίστρια του δημοφιλούς δικαστικού δράματος Suits γνώρισε τον γοητευτικό Βρετανό πρίγκιπα ήλπιζε πως η Κέιτ Μίντλετον «θα της δείξει τον δρόμο» πώς να συμπεριφέρεται ως σύντροφος και μέλλουσα σύζυγος ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας, υποστηρίζει η βιογραφία του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ. Όμως, αυτό δεν έγινε ποτέ και στην πραγματικότητα οι δύο δούκισσες δεν συνδέθηκαν ποτέ με δεσμούς φιλίας.

«Η δούκισσα του Κέιμπριτζ ένιωθε πως δεν είχαν πολλά κοινά, εκτός από το γεγονός ότι ζούσαν στο παλάτι του Κένσιγκτον», δήλωσε ανώνυμη πηγή στον βρετανικό Τύπο. Το βιβλίο κάνει ειδική αναφορά στην λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, στις 9 Μαρτίου και λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση του Megxit, που τάραξε συθέμελα το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Εκείνη την ημέρα σύσσωμη η βασιλική οικογένεια είχε δώσει το «παρών» στο αββαείο του Ουέστμινστερ, αλλά, αν και ο Χάρι με τη Μέγκαν εισήλθαν χαμογελαστοί και χαιρέτισαν την Κέιτ και τον Ουίλιαμ, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, μετά βίας, έγνεψαν με το κεφάλι.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook