Κεφάλαιο μπότες: Τα πιο ενημερωμένα σύνολα σύμφωνα με το french chic style

κεφάλαιο-μπότες-τα-πιο-ενημερωμένα-σύ-1583114

Πώς φοράνε τώρα τις μπότες τους οι Γαλλίδες; Με ενθουσιασμό και λίγη λάμψη των γιορτών

Αν υπάρχει ένα ειδικός στο boot styling, αυτές είναι οι Γαλλίδες. Τα κορίτσια του ευρωπαϊκού βορά έχουν τον πιο ιδιαίτερο τρόπο να δημιουργούν τα καλύτερα σύνολα με μπότες, ένα μαγικό άγγιγμα, που τις κάνει να μοιάζουν απόλυτα cool, ακόμη και με το πιο edgy ζευγάρι. Και αυτό γιατί οι μπότες συγκαταλέγονται στα classics της ντουλάπας μας. Και ξέρεις πολύ καλά ότι οι Γαλλίδες αγαπούν και ξέρουν να απογειώνουν όλα τα basics. Το ίδιο, λοιπόν, ισχύει και με τις μπότες.

Θα πρέπει, επίσης, να γνωρίζεις πως όσο απλό και αν μοιάζει το parisian style, η αλήθεια είναι άλλη, γιατί από πίσω του κρύβεται μια ολόκληρη φιλοσοφία, καλά μελετημένη και δοκιμασμένη στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας. Όσον αφορά, μάλιστα, το κεφάλαιο μπότες, που συζητάμε σήμερα, δεν θα δεις ποτέ Γαλλίδες με βαριά, τεράστια άρβυλα ή goth αναφορές. Προτιμούν τα χαμηλά τακούνια, το γνήσιο, μαλακό δέρμα αλλά και το suede, τις τετράγωνες μύτες, τους ιδιαίτερους πάτους και κάποια διαχρονικά χρώματα, εκτός του μαύρου, όπως το camel, το beige και το μπορντό.

Αγαπάνε τις μπότες ιππασίας, αλλά και τις rubber boots του οίκου Chanel, που φροντίζουν να έχουν στην ντουλάπα τους για τις ημέρες με βροχή. Φέτος, οι micro mini φούστες είναι το go to item της σεζόν, τις οποίες και συνδυάζουν με μπότες μέχρι το γόνατο. Τα leggings είναι άλλη μια αδυναμία τους. Μιλάμε φυσικά για το μαύρο, χοντρό, βαμβακερό κολάν και όχι για κάποιο άλλο στυλ athleisure leggings. Οι over the knee, φαρδιές μπότες τύπου Isabel Marant είναι το ιδανικό τους ταίρι, ενώ τα πλεκτά φορέματα συνήθως θα φορεθούν με κάποια μπότα σε κλασικό σχέδιο και croco ή snake skin.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook