Καβάλα: «Προσχεδιασμένο το έγκλημα» λένε μάρτυρες – Στη Γερμανία οι σοροί της 31χρονης και του βρέφους

καβάλα-προσχεδιασμένο-το-έγκλημα-λ-1536018

Σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο «φως» για τις λεπτομέρειες του διπλού φονικού της 31χρονης κοπέλας και του μόλις 10 μηνών γιου της, από τον 56χρονο πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, που μετά την πράξη του αυτοκτόνησε.

Το φονικό «μούδιασε» τη μικρή κοινωνία του ορεινού οικισμού της Λεκάνης στην Καβάλα. Οι κάτοικοι φαίνεται πως ήξεραν τι περνούσε η 31χρονη ενώ η ίδια φέρεται να είχε παρακαλέσει γειτόνισσα να την καλέσει σε μία ώρα -καθώς είχε προαίσθημα ότι μπορεί να μην πάει καλά η συνάντησή της με τον κτηνοτρόφο.

Προσχεδιασμένο το έγκλημα, λένε μάρτυρες – «Υπήρχε ένταση»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τα στοιχεία και οι μαρτυρίες δείχνουν ότι ο δράστης είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Παράλληλα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ιδιοκτήτης καφενείου και οικογενειακός φίλος του ζευγαριού είπε υπήρχε ένταση στη σχέση του 56χρονου με την εν διαστάσει και κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφο του, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα μωρό λίγων μηνών, με επίκεντρο τον χωρισμό τους και την τύχη του παιδιού.

Μετά από μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του λίγων μηνών παιδιού και ενώ η απόφαση έδειχνε να κλίνει υπέρ της μητέρας, ο άνδρας, αποφάσισε να σκοτώσει το παιδί του και τη γυναίκα και εν συνεχεία να βάλει τέλος στην ζωή του.

Μάλιστα, βρέθηκε και ένα σημείωμα του δράστη που έλεγε ότι «εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει».

Στη Γερμανία οι σοροί της 31χρονης και του παιδιού

Το πρωί παραδόθηκαν στους συγγενείς οι τρεις σοροί προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ταφής τους. Η σορός της 31χρονης κοπέλας και του 10 μηνών γιου της θα μεταφερθούν στη Γερμανία, όπου μένει μόνιμα η μητέρα της άτυχης κοπέλας, η οποία αρχικά αναμένονταν σήμερα στην Ελλάδα. Ωστόσο, μετά από επιθυμία της μητέρας, που κατάγεται από τη Λεκάνη, αποφασίστηκε οι σοροί να μεταφερθούν στη Γερμανία προκειμένου να γίνουν εκεί οι ακολουθίες ταφής, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ιατροδικαστής: Πυροβόλησε πισώπλατα

Σύμφωνα με το Voria.gr η ιατροδικαστική εξέταση από τον Νίκο Κιφνίδη έδειξε ότι ο δράστης φέρεται αρχικά να πυροβόλησε το μωρό, το οποίο είχε τοποθετήσει στο έδαφος, πισώπλατα και αριστερά, μπροστά στα μάτια της έντρομης μητέρας του. Μάλιστα αναφέρεται ότι ο δράστης πυροβόλησε το παιδί του με το μονόκαννο όπλο του και χρησιμοποίησε σκάγια για πουλιά.

Ο θάνατος του μωρού ήταν ακαριαίος, ενώ βρέθηκαν στο σώμα του 10 σκάγια. Έπειτα, ο δράστης ξαναγέμισε το όπλο του και αυτή τη φορά με δράμια -δηλαδή σκάγια που σκοτώνουν αγριογούρουνα- και πυροβόλησε πάλι πισώπλατα την πρώην σύντροφό του, την Άννα.

Η γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς τρυπήθηκαν τα πνευμόνια, η καρδιά της και μέρος του συκωτιού της. Στη σορό της γυναίκας βρέθηκαν 6 δράμια.

Με δύο πυροβολισμούς αυτοκτόνησε ο δράστης

Όπως προκύπτει από την εξέταση ο 56χρονος δράστης έστρεψε το όπλο στην καρδιά του, η πρώτη του προσπάθεια να αυτοκτονήσει απέτυχε, καθώς φαίνεται πως γλίστρησε το όπλο από τα χέρια του. Ο 56χρονος αυτοπυροβολήθηκε πρώτα λοξά, από τα δεξιά προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να σπάσει μερικά πλευρά του, χωρίς όμως να προκαλέσει τον θάνατό του.

Ο δράστης τότε έβαλε νέα σφαίρα στο όπλο και αυτήν τη φορά έβαλε στο στόμα του την κάννη και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.\

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook