Καβάλα: Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 52χρονου—Το κίνητρο και τα νέα στοιχεία

καβάλα-κοντά-στην-εξιχνίαση-της-δολοφ-1530692

Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του 52χρονου στην Καβάλα, εκτιμούν πως βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν, όπου ο δράστης του είχε στήσει καρτέρι και τον εκτέλεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο έρευνες της αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που είναι κάτοικος της περιοχής και εκτιμάται, πλέον, ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν πολύ προσωπικό.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή του εν λόγω ατόμου στη δολοφονία του 52χρονου και προσπαθούν να εντοπίσουν ακόμη περισσότερα, ώστε να “δέσουν” την υπόθεση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Όπως εκτιμούν οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., η εξιχνίαση του εγκλήματος είναι ζήτημα μίας ή δύο ημερών.

Το χρονικό

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στον 52χρονο έξω από το εργοστάσιο όπου εργαζόταν, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30, άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο πυροβολισμός του 52χρονου σημειώθηκε από μία μέση απόσταση 10 μέτρων, από μπροστά. Δηλαδή το θύμα είδε τον δολοφόνο του. Η σφαίρα τον έπληξε στον αριστερό πνεύμονα και την καρδιά, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Φαίνεται ότι ο δράστης γνώριζε καλά τις συνήθειες του θύματος. Ήξερε δηλαδή ότι ο 52χρονος αφήνει το αυτοκίνητό του στον παράδρομο, και όχι στον κεντρικό δρόμο, και εκεί του έστησε καρτέρι.

Η δολοφονία του άτυχου άνδρα βύθισε στο πένθος την οικογένειά του που ήδη αντιμετώπιζε δυσκολίες καθώς η σύζυγός του αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Το θύμα είχε δύο παιδιά, το ένα εκ των οποίων πέρασε στην Ιατρική. Μάλιστα, ο γιος της οικογένειας φέρεται πως επέλεξε να σπουδάσει Ιατρική για να βοηθήσει τη μητέρα του.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook