Κάτω Πατήσια: Καταθέτει η μητέρα του 14χρονου – Νέες πληροφορίες για την υπόθεση

κάτω-πατήσια-καταθέτει-η-μητέρα-του-14χ-1448670

Συνεχίζονται οι καταθέσεις στην υπόθεση της αυτοκτονίας του 14χρονου στα Κάτω Πατήσια.

Μέσα από τις καταθέσεις, το κινητό και τον υπολογιστή του παιδιού, οι αρχές προσπαθούν να βρουν απαντήσεις σχετικά με τον θάνατο του 14χρονου. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, που σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, καταθέτει αυτή την ώρα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι Αρχές κρίνουν ως ιδιαίτερα σημαντική την κατάθεσή της, καθώς εκτιμούν ότι η ίδια πιθανόν να γνωρίζει περισσότερα στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη. Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι νωρίτερα έδωσε κατάθεση ο προπονητής του.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης κατέθεσαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δύο μαθήτριες του σχολείου. Οι ανήλικες δεν επιβεβαίωσαν ότι ο 14χρονος δεχόταν bullying και υποστήριξαν ότι δεν είδαν ποτέ να συμβαίνει κάποιο “περίεργο” επεισόδιο σε βάρος του.

Η Δίωξη αναμένει τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου του 14χρονου αλλά και από το laptop της οικογένειάς του. Εκτιμάται ότι ο έλεγχός τους θα δώσει πολύτιμα στοιχεία για την διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς πιθανόν θα περιλαμβάνονται σημαντικά στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν “φως” στο μυστήριο.

Οι Αρχές αναμένεται να λάβουν 30-40 καταθέσεις για την υπόθεση και, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές στο enikos.gr, εάν χρειαστεί, θα “πάρουμε απ’ όλους στο σχολείο”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook