Κατηγορούμενος για το ροζ κύκλωμα αποκαλύπτει: «Τα κορίτσια είχαν πάει με τη θέλησή τους…»

κατηγορούμενος-για-το-ροζ-κύκλωμα-απο-832067

Τα κορίτσια τα μέλη του κυκλώματος φέρονται να τις εντόπιζαν σε μπαρ καφετέριες, αλλά και στα social media

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για τη δράση του ροζ κυκλώματος με δεκάδες γυναίκες, ανάμεσά τους και φοιτήτριες. Ήταν ουσιαστικά μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση.

Τα κορίτσια τα μέλη του κυκλώματος φέρονται να τις εντόπιζαν σε μπαρ καφετέριες, αλλά και στα social media. Τις έδειχναν στον φερόμενο αρχηγό, τον φωτογράφο. Αυτός ήταν που έκρινε ποιες από αυτές θα «χρησιμοποιηθούν» για την «επιχείρηση».

Το κύκλωμα έκλεινε ραντεβού με τους πελάτες μέσω μιας συγκεκριμένης τηλεφωνικής γραμμής. Πίεζαν κορίτσια να κάνουν πολλά ραντεβού μέσα σε 24 ώρες. Τις έστελναν σε γιατρούς. Τις διάλεγαν από φωτογραφίες. Έλεγαν ότι επενδύουν πάνω στα κορίτσια.

«Από κάποιες κοπέλες που ζήταγαν να φωτογραφηθούν, κάποιες τις έστελνα στον Τ… (τον “εγκέφαλο” φωτογράφο). Από αυτές τις κοπέλες, κάποιες του έπιαναν συζήτηση ή μπορεί να τους είχε πει εγώ ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει και αυτή τη δουλειά. Ήξερα τι δουλειά κάνει ο Τ. Αλλά εγώ τον χρησιμοποιούσα ως φωτογράφο» ήταν τα λόγια κατηγορούμενου όπως αποκαλύπτει το Star.

Όταν ρωτήθηκε αν τον ενοχλούσε αυτή η δουλειά, απάντησε: «Όχι δε με ενοχλούσε γιατί ήξερα ότι ήταν σοβαρός και κύριος».

«Του πήγαινα κάποιες κοπέλες, όχι πάρα πολλές κιόλας. Για να κάνει κάποιες φωτογραφίσεις επαγγελματικές καλές, είτε για το book που θέλανε να φτιάξουν τα κορίτσια είτε για να δημοσιευθούν στο internet σε κάποιοι site. Eίχαν πάει απολύτως με τη θέλησή τους. Δε μου έλεγαν οι κοπέλες τι θέλουν να κάνουν γιατί φοβόταν, δεν το λένε εύκολα ότι εγώ θέλω να πάω να κάνω β… τες. Μια κοπέλα μου είπε θέλω να έκανα αυτή τη δουλειά στην Ελβετία και τη Γερμανία και τη σύστησα στον Κ», ήταν τα λόγια του.

«Με είχε διαβεβαιώσει ότι είναι κάτι ασφαλές», αποκάλυψε όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε άδεια για όλα αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook