Κάτια Ταραμπάνκο: Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της στην Ουκρανία – Τι δήλωσε η μητέρα της

κάτια-ταραμπάνκο-ώρες-αγωνίας-για-την-1387769

Η οικογένεια της Κάτιας Ταραμπάνκο ζει στην Ουκρανία και η αγωνία είναι μεγάλη καθώς η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μετά τη ρωσική εισβολή από τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/2).

Πιο συγκεκριμένα οι συγγενείς της παίκτριας του Survivor 5 μένουν στη Μαριούπολη και η μητέρα τhw μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Βρίσκεται εκεί η μητέρα μου και η αδερφή. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους και είναι καλά. Έχουν κλείσει τη Μαριούπολη και δεν αφήνουν τους πολίτες να φύγουν. Η μάνα μου και η ανιψιά μου είναι στη Μαριούπολη και η αδερφή μου 15 χιλιόμετρα από εκεί και έχει δικό της σπίτι και δικό της υπόγειο. Πήγαν και μαζευτήκαν εκεί για να κάτσουν στο υπόγειο. Πώς μπορώ να αισθάνομαι; Αγχώνομαι. Δεν κοιμάμαι. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να βοηθήσεις, ούτε μπορείς να τους πάρεις από εκεί», δήλωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κάτια Ταραμπάνκο, δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, όμως θα ενημερωθεί άμεσα για να λάβει απόφαση αν θα συνεχίσει την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο ή θα προτιμήσει να γυρίσει πίσω μετά τις δυσάρεστες αυτές εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook