Καθυστέρηση στις πληρωμές των συμμετεχόντων στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη μαθητείας καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων

καθυστέρηση-στις-πληρωμές-των-συμμετ-1586110

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Ν. Χανίων καταγγέλει την τρίμηνη καθυστέρηση πληρωμής των συναδέλφων μαθητών του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης μαθητείας Ζ΄ φάσης 2022-2023 των ΕΠΑ.Λ και την καθυστέρηση πληρωμης των εποπτών καθηγητών.

Η μαθητεία ειναι πρόγραμμα που οι συνάδελφοι αφού κάνουν αίτηση και επιλεχθούν , εκπαιδεύονται στο χώρο εργασίας και πληρώνονται κάθε μήνα από πρόγραμμα ΕΣΠΑ παρακολουθώντας και μαθήματα.

Πολλοί συνάδελφοι μας επιλέγουν την μαθητεία για να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπειρία, για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.Ταυτόχρονα επειδή η πρακτική άσκηση είναι αναγκαστική όταν τελειώνεις το ΕΠΑΛ αλλά χωρίς να ειναι αναγκαστική η μηνιαία πληρωμή από τους εργοδότες, επιλέγουν για βιοποριστικους λόγους να κάνουν αίτηση για μαθητεία, που ξέρουν ότι τουλάχιστον θα δουλεύουν και θα πληρώνονται!!!!

Οι επόπτες – καθηγητές των ΕΠΑΛ κάνουν ότι μπορούν για την σωστή λειτουργία της μαθητείας, το ευχαριστώ του υπουργείου είναι να μην πληρώνονται ούτε αυτοί!!!!

Με την ακρίβεια να έχει χτυπήσει κόκκινο , με τους συναδέλφους μας και τους καθηγητές να είναι απλήρωτοι αναρωτιόμαστε πως θα ζησουνε όταν οι οικογενειακές υποχρεώσεις τρέχουν;

Απαιτούμε εδώ και τώρα

  • Την πληρωμή ολων των δεδουλευμένων των συναδέλφων – μαθητών και των

    εποπτών – καθηγητών

  • Καμιά καθυστερήση από δω και πέρα

Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας κανείς συνάδελφος να μην είναι μόνος του!

Όλοι για έναν και ένας για όλους!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook