Καθολική απαγόρευση των πάρτι και των κοινωνικών εκδηλώσεων από την Airbnb

καθολική-απαγόρευση-των-πάρτι-και-των-1016310

Καθολική απαγόρευση των πάρτι και των κοινωνικών εκδηλώσεων επιβάλλει η εταιρεία βραχυπρόθεσμων μισθώσεων Airbnb σε όλους τους χώρους που είναι ενταγμένοι στην πλατφόρμα της, στην προσπάθεια της να εφαρμόσει τους απαραίτητους κανόνες κοινωνικής απόστασης που απαιτούν οι συνθήκες της πανδημίας.

«Εισάγοντας μία παγκόσμια απαγόρευση στα πάρτι και τις εκδηλώσεις είναι προς το συμφέρον της δημόσιας υγείας», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της, τονίζοντας ότι η απαγόρευση ισχύει για όλες τις μελλοντικές κρατήσεις χώρων της πλατφόρμας και θα παραμείνει σε ισχύ επ’ αόριστον, μέχρι κάποια νεότερη ανακοίνωση.

Επίσης, σύμφωνα με τους νέους κανόνες που αναφέρονται στην ανακοίνωση, το όριο των ατόμων που θα μπορούν να συναθροίζονται σε διαμερίσματα, σπίτια και άλλους χώρους που νοικιάζονται μέσω του Airbnb, θα ανέρχεται στα 16.

Πέραν της απομάκρυνσης από την πλατφόρμα όσων παραβιάσουν τους νέους κανόνες, η εταιρεία δηλώνει επίσης έτοιμη να κινηθεί και νομικά εναντίον τους, ώστε να γίνει κατανοητό ότι οι συνέπειες θα είναι αυστηρές για όσους δεν συμμορφωθούν στους κανονισμούς που επιβάλλει η πανδημία.

Πηγή: kathimerini.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook