Καθηγήτρια στις ΗΠΑ κούρεψε με το ζόρι μαθητή της | Video

καθηγήτρια-στις-ηπα-κούρεψε-με-το-ζόρι-781914

Αντιμέτωπη με την πιθανότητα να οδηγηθεί στη φυλακή είναι μια καθηγήτρια στις ΗΠΑ, που έκοψε με τη βία τα μαλλιά ενός μαθητή της, ενώ έψαλλε τον εθνικό ύμνο της χώρας!

Η 52χρονη Μάργκαρετ Γκίστσιντζερ συνελήφθη μετά τον σάλο που προκάλεσε η κυκλοφορία στο Διαδίκτυο ενός βίντεο του πρωτοφανούς περιστατικού. Στις εικόνες διακρίνεται η καθηγήτρια Χημείας να κόβει τα μαλλιά ενός μαθητή που κάθεται σε κάθισμα μπροστά της και ενώπιον ολόκληρης της τάξης σε λύκειο της Βασάλια στην Καλιφόρνια. Η Γκίτσιντζερ ακούγεται να τραγουδά ασυνάρτητα τον αμερικανικό εθνικό ύμνο ενώ κόβει τούφες από τα μαλλιά του εφήβου και τις πετά πίσω της.

Κρατώντας στη συνέχεια το ψαλίδι πάνω απ’ το κεφάλι της η καθηγήτρια φωνάζει «ο επόμενος, δεν έχω τελειώσει» και αρπάζει ένα κορίτσι από τα μαλλιά με τους μαθητές να σπεύδουν έντρομοι να βγουν από την αίθουσα.

Η αστυνομία επενέβη όταν ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό με παιδιά που κινδυνεύουν και μια καθηγήτρια με ψαλίδι, όπως είπε ο επικεφαλής του οικείου αστυνομικού τμήματος. Στην καθηγήτρια απαγγέλθηκαν έξι κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκων και μολονότι η ίδια δήλωσε αθώα, κινδυνεύει να περάσει τα επόμενα τριάμισι χρόνια της ζωής της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, εφόσον καταδικαστεί.

Ο άνδρας της είπε ότι μάλλον η γυναίκα του «φλίπαρε». «Είναι αδιανόητο. Κάτι της συνέβη, κάποιο στρεσογόνο περιστατικό και πρέπει να “φλίπαρε”».

Μια από τις μαθήτριες της 52χρονης είπε ότι «τρομοκρατήθηκε» όταν την είδε να πλησιάζει τους μαθητές με το ψαλίδι στο χέρι, αφού δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα της«Είναι μια ευγενική κυρία. Συνήθως είναι όλο χαμόγελα. Αυτή δεν ήταν η κυρία Τζ. που γνωρίζουμε και αγαπούμε», είπε.

Εκπρόσωπος της αρμόδιας Υπηρεσίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της κομητείας Τουλάρε, είπε ότι η καθηγήτρια δεν θα επιστρέψει στην τάξη της, αλλά δεν διευκρίνισε αν απολύθηκε η Γκίστσιντζερ. Εντός του μήνα η 52χρονη θα οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook