Χανιά | «Κάθε μέρα που περνάει το «λουκέτο» έρχεται πιο κοντά»

χανιά-κάθε-μέρα-που-περνάει-το-λουκέ-1134911

Για τα λουκέτα που έρχονται στις επιχειρήσεις τους, για εγκατάλειψη της εστίασης και για την θέση της κυβέρνησης που αποτελεί πολιτική επιλογή να μην στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και τον αγροτικό κόσμο κάνουν λόγο εκπρόσωποι, τον παραπάνω κλάδων που σήμερα το μεσημέρι πραγματοποίησαν κοινή παράσταση διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Όπως ειπώθηκε τόσο από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης στα Χανιά κ. Βασίλη Οκονομάκο, το μέλος της Επιτροπής Αγώνα του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων κ. Νίκο Βουρλάκη και τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων κ. Μανούσο Σταυριανουδάκη οι τελευταίες επιλογές της κυβέρνησης αποδεικνύουν ότι είναι πολιτική της θέση να εξοντώσει τόσο τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, και αγρότες, όσο και τον κλάδο της εστίασης   .

Κατά την διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των φορέων με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή.

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | «Κάθε μέρα που περνάει το «λουκέτο» έρχεται πιο κοντά»

  1. Ο/Η Είναι απλό να αποδείξετε την αθλιότητα και να αποζημιωθείτε ! Φτάσετε στην Ευρώπη αν χρειαστεί λέει:

    Είναι πολύ απλό να αποκαλύψετε την άθλια επιλογή της κυβέρνησης να σας κλείσει. Μήνυση στον Άρειο Πάγο με τις αποζημιώσεις και τη ζημιά που πάθατε με απαίτηση να καταθέσει η κυβέρνηση τις επιστημονικές μελέτες πριν τα λοκνταουν που απέδειξαν ότι το να φας σε ένα εστιατόριο η να πιεις ένα ποτό σε ένα μπαρ είναι περισσότερο επικίνδυνο από το να πας στο σούπερ μάρκετ, να ταξιδέψεις με αεροπλανο, κλπ. Ξεβρακώστε τους όπως κάνουν τώρα στην Καλιφορνια οι εστιάτορες και την επόμενη ο κυβερνήτης από και που έλεγε 1 μήνα η 2 μήνες ακόμα τα άνοιξε αυθημερόν
    ΟΛΑ και τώρα θα δικαστεί για τις αποζημειώσεις ! Προσέχτε μην φτιαξουν τώρα παραμύθι μελέτες με παλιές ημερομηνίες αλλά ακόμα και έτσι δεν μπορούν να δικαιολογηθούν το ένα καταστημα ανοικτό το άλλο κλειστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook