Κάθε είδους φωτογραφήσεις… στο Pixelart Hania στα Κουνουπιδιανά!

κάθε-είδους-φωτογραφήσεις-στο-pixelart-hania-στα-1058231

Το Φωτογραφείο Pixelart Hania λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια από τους Μανόλη Χατζηδάκη και Ερατώ Γράμψα, στα Κουνουπιδιανά, εξυπηρετώντας την ευρύτερη περιοχή του Ακρωτηρίου

Όπως αναφέρουν: «Ως έμπειροι φωτογράφοι γάμου -βάφτισης καλύπτουμε τις ανάγκες σας καθώς προσφέρουμε επαγγελματικές και ιδιαίτερες φωτογραφίες με βασικό άξονα την υψηλή αισθητική την ποιότητα και την συνέπεια. Απολαύστε την δική σας μοναδική μέρα και αφήστε την ευθύνη της αποτύπωσης των στιγμών σας στην Pixelart Hania.

Στο επαγγελματικό μας studio σας φωτογραφίζουμε και ετοιμάζουμε άμεσα Φωτογραφίες Πιστοποιητικού (για χρήση σε ασφαλιστικά ταμεία, σχολές, μέσα μαζικής μεταφοράς κλπ), Φωτογραφίες Ταυτότητας (για έκδοση αστυνομικής ταυτότητας) και βιομετρικές φωτογραφίες Διαβατηρίου – Διπλώματος οδήγησης. Οι φωτογραφίες που σας παραδίδουμε πληρούν τις προϋποθέσεις των αρχών όσων αφορά τις διαστάσεις και τον φωτισμό και εκτυπώνονται σε εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφικό χαρτί.

Επίσης μπορούμε να σας φωτογραφίσουμε και να προετοιμάσουμε φωτογραφίες για βιογραφικό, φωτογραφίες για αμερικάνικη visa / διαβατήριο, φωτογραφίες για visa άλλης χώρας ή με τις προδιαγραφές που εσείς θα μας υποδείξετε. Παράλληλα προετοιμάζουμε φωτογραφίες και ψηφιακή υπογραφή για την έκδοση ταχογράφου και σας τα παραδίδουμε σε CD.

Επιπλέον διατηρούμε στο αρχείο μας τις φωτογραφίες μικρού μεγέθους σας, ώστε να εκτυπώνουμε σε 5΄ τις φωτογραφίες που επιθυμείτε χωρίς να σας φωτογραφίσουμε εκ νέου.

Οι υπηρεσίες φωτογραφείου λειτουργούν καθ’ όλη την διάρκεια του ωραρίου μας, ώστε να μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα χωρίς ραντεβού.

Αν συντρέχουν συγκεκριμένοι λόγοι, έχουμε την δυνατότητα να σας φωτογραφίσουμε στο χώρο σας, ωστόσο για την παραπάνω υπηρεσία απαιτείται προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία»

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 103 Κουνουπιδιανά (50 μέτρα απο το ΚΕΠ)

Τηλέφωνο: 6987938762

Email: [email protected]

Facebook page:  https://www.facebook.com/pixelart.hania/

Instagram προφίλ: https://www.instagram.com/pixelart_photolab/

Websiteεπιχείρησης: https://pixelartchania.com/%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b5%ce%af%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook