Κατεβάζει Εύα Καϊλή το ΚΙΝΑΛ στον δήμο Θεσσαλονίκης αν δεν κατέβει ο Μπουτάρης | Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ;

κατεβάζει-εύα-καϊλή-το-κιναλ-στον-δήμο-771991

Σήμερα Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα ο Γιάννης Μπουτάρης έχει συγκαλέσει τη δημοτική του ομάδα, και αναμένεται να ανακοινώσει τις προθέσεις του για το αν θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο Θεσσαλονίκης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Πέμπτη αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει την τελική του απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΚΙΝΑΛ  προτίθεται να στηρίξει για την θέση του δημάρχου την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή. Η ευρωβουλευτής έχει ειδοποιηθεί από την Φώφη Γεννηματά ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο.

Μέχρι στιγμής ο Γιάννης Μπουτάρης δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του. Κάποιες φορές λέει ότι οι δύο θητείες στον δήμο είναι αρκετές, άλλοτε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ως τα βαθιά του γεράματα.

Ο Γιάννης Μπουτάρης έχει δεδομένη τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής. Και εδώ είναι που δημιουργείται το πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ και για το σε ποιον θα δώσει το χρίσμα.

Οι πληροφορίες από την βόρεια Ελλάδα θέλουν την Εύα Καϊλή να είναι θετική στο να διεκδικήσει τον δήμο της Θεσσαλονίκης με την στήριξη του Κι.Αλλ. Γνωρίζοντας όμως έτσι ότι δε θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές.

Τα πρώτα σενάρια στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν το χρίσμα να παίρνει η Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook