«Κατέβασε ρολά» η εστίαση και στα Χανιά: Πάνω από 80% η συμμετοχή στην απεργία | Photos

κατέβασε-ρολά-η-εστίαση-και-στα-χανι-1318363

Σχεδόν καθολική είναι η συμμετοχή των επιχειρήσεων εστίασης στα Χανιά στην πανελλαδική απεργία που έχει προκηρυχθεί στον κλάδο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του προέδρου του συλλόγου εστίασης, Βασίλη Οικονομάκου, η συμμετοχή αγγίζει το 80%-85%.

Αντίθετα, ελάχιστοι είναι οι έμποροι που επέλεξαν να κλείσουν τα καταστήματά τους.

Για το θέμα έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Δικαστηρίων. Στις συνέπειες των μέτρων για τους κλάδους της εστίασης και του εμπορίου αναφέρθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου εστίασης, Βασίλης Οικονομάκος ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων» και μέλος του ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Χανίων, Νίκος Βουρλάκης.

Από τη μεριά των επισκευαστών μηχανημάτων, ο Μανώλης Κοτσάκης μετέφερε την συμπαράσταση του κλάδου στον αγώνα των εμπόρων – επιχειρηματιών εστίασης ενώ το «παρών» έδωσε και η επιτροπή αγώνα συμπαράστασης στους σε παύση εργασίας υγειονομικούς.

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Κατέβασε ρολά» η εστίαση και στα Χανιά: Πάνω από 80% η συμμετοχή στην απεργία | Photos

  1. Μπράβο, Συγχαρητήρια, όλοι ενωμένοι, οι φανατικοί μητσοτακικοί ( αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι !! ) δεν θα κλείσουν και θα διαφοροποιούντε αλλά αυτό να μη σας επηρεάσει. Στείλτε το χανιώτικο σκουπίδι εκει που ήταν πριν τον ψηφίσετε : στα σκουπίδια ! Είναι μισέλληνας, σιχαίνεται την Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι ένας κομπλεξικός ηλίθιος καραγκιόζης που νομίζει ότι του ανήκει η χώρα και ο λαός δικαιωματικά, τέτοιο σούργελο είναι, κυνηγήστε τον, για τα κακά που έχει κάνει στη χώρα, δικαστές τον και βάλτε τον στο ίδιο κελί με τον Κουφοντίνα, εκαι ανηκει, ο Κουφοντίνας σκότωσε 21 Έλληνες, το σούργελο μητσοτακης σκότωσε 17.000 μέλη των οικογενειών μας ! Το παραμύθι της πανδημίας δεν έχει δρακο πια, ήταν μια εποχική γρίπη που μετέτρεψαν σε πανδημία νέου κορωνοιού και την χρησημοποιησαν να σκοτώσουν 17.000 ανθρώπους μας ! Για Σκεφτειτε γιατί όλοι πέθαναν στα νοσοκομεία διασωληνωμένος και δεν βρέθηκε ούτε ένας νεκρός εκτός νοσοκομείο ? Θα μάθετε πολλά σιγά σιγά, σιγουρεύτειτε οτι δεν θα το σκάσει από Ελλάδα νύχτα, και οτι θα λογοδοτήσει και θα τιμωρηθεί για το έγκλημα αυτό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook