Κατέθεσε ο μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση Βαλυράκη – Γιατί ζήτησε να μιλήσει στους αστυνομικούς

κατέθεσε-ο-μάρτυρας-κλειδί-στην-υπόθε-1201185

Κατέθεσε τελικά σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας – κλειδί στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

Ο μάρτυρας, ο οποίος μίλησε αρχικά στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, ζήτησε να μιλήσει στους αστυνομικούς και δεν ήταν πρόθυμος για δικούς του λόγους να μιλήσει στο Λιμενικό. Έτσι, πέρασε την Δευτέρα το κατώφλι της ΓΑΔΑ.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας είχε αναφέρει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ότι είδε δύο ψαράδες το μοιραίο μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου να διαπληκτίζονται με το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κι ένα από αυτά να χτυπά τον πρώην υπουργό με ένα κοντάρι στο κεφάλι.

Η οικογένεια του πολιτικού από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη ήταν εγκληματική ενέργεια και ζήτησε από τις διωκτικές αρχές να βρεθούν οι δράστες.

Έτσι, 48 ώρες μετά την προβολή της συγκλονιστικής μαρτυρίας του, ο αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε και επισήμως στις αρμόδιες υπηρεσίες, για όλα όσα αντίκρισε σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Τι περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας

Ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πως είδε να προσεγγίζει το φουσκωτό που βρισκόταν ο πρώην υπουργός αλιευτικό σκάφος.

Οι επιβαίνοντες στο αλιευτικό άρχισαν να λογομαχούν με το Σήφη Βαλυράκη, ο πιο ψηλος από τους δύο που ήταν στο σκάφος, σύμφωνα με το μάρτυρα πήρε το κοντάρι και χτύπησε δύο με τρεις φορές τον πρώην υπουργό.

«Ο πιο ψηλός από τους δύο που ήταν μες στο σκάφος δημιούργησε το πρόβλημα. Αυτός είναι που πήρε το κοντάρι και χτύπησε. Ας το πούμε κοντάρι, δε το λέμε γάντζο, διότι δεν ξέρουμε τι είχε στην άκρη. Δε βρήκαν σε επαφή το ένα σκάφος με το άλλο» φέρεται να είπε ο μάρτυρας.

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών που εμπλέκεται και πλέον επισήμως στις έρευνες δεν αναμένεται να αναλάβει όλο το φάκελο της υπόθεσης, καθώς αυτός θα παραμείνει στα χέρια των λιμενικών αρχών.

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα έχει εμπλοκή μόνο με τη μαρτυρία του νέου αυτόπτη μάρτυρα, από τον οποίο θα ζητήσει τα ονόματα των ανθρώπων που είδε να μαλώνουν και στη συνέχει να χτυπούν τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: newsit.gr

One thought on “Κατέθεσε ο μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση Βαλυράκη – Γιατί ζήτησε να μιλήσει στους αστυνομικούς

  1. Πως μια Ευρωπαϊκή ( ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ) χώρα μπορεί να έχει τόσο καραγκιοζέ δικαστική εξουσία που να αυτόξευτιλίζεται με τέτοια γελοία και φαιδρά καραγκιοζιλίκια μόνο Καο μόνο για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής μια οικογένεια ! Εντάξει όλοι στριμωγμένοι οικονομικά είμαστε αλλά δεν ξευτιλίζουμε τη χώρα για να εισπράξουμε. Καταρχήν ο εισαγγελέας έπρεπε να διατάξει τη σύλληψη του μάρτυρα που αν και είδε όπως λέει το φόνο δεν ειδοποίησε αμέσως τις αρχές έτσι ώστε να δώσει μια ευκαιρεια στο άτυχο ηλικιωμένο να ..σωθεί ! Άρα είναι υπεύθυνος και συμετοχης και υπολθαψης και συνένοχος στο έγκλημα ! Δεύτερον ο εισαγγελέας πρέπει να κάνει έρευνα για προηγούμενους « λογαριασμούς « του μάρτυρα με τούς δύο « φονιάδες που κατονομάζει για να βρεθεί το ……κίνητρο της καταγγελίας 2 μήνες μετά το ….φόνο ! Είμαι σίγουρος χωρίς να είμαι ειδικός ότι η ασφάλεια πριν να πληρώσει θα ψάξει, θα ερεύνησης και θα εξετάσει τα πάντα, άρα και ο εισαγγελέας να μην κάνει κάτι η ασφάλεια θα ξεσκεπάσει το μάρτυρα και τη πουλημένη δικαιοσύνη ότι και να γίνει. Επίσης γιατί αποφεύγοντας να κάνουν αναπαράσταση όλων αυτών που έχουν πει οι ….μάρτυρες, κύκλους των καϊκιών που σήκωσε κύμα και έριξε τον Βαλυράκη στη θάλασσα, ακουσα τους τσακωμούς και τι λέγανε στα 500 μέτρα πρώτα και τώρα στα 300 μέτρα, κλπ, κλπ, σιγά σιγά θα βρεθεί κάποιος να πει εγώ ήμουν στο φουσκωτό με τον μακαρίτη και τα είδα όλα !
    Σοβαρευτήτε γιατί θα σας ξευτιλίσουν οι δικηγόροι και ερευνητές της ασφαλείας, η ασφάλεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook