Κατέρρευσαν νεροτσουλήθρες στην Ινδονησία: Τα παιδιά έπεφταν το ένα μετά το άλλο – Τρομακτικό βίντεο

κατέρρευσαν-νεροτσουλήθρες-στην-ινδ-1444247

Τρομακτικό video από το Kenjeran Park όπου η κατάρρευσης μίας νεροτσουλήθρας είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 16 άτομα.

Στιγμές πανικούς έζησαν όσοι βρίσκονταν πριν από λίγες μέρες στο υδάτινο πάρκο Kenjeran Park που βρίσκεται στη Σουρουμπάγια της Ινδονησίας, καθώς μία από τις νεροτσουλήθρες κατέρρευσε.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που κυκλοφορεί, αρχικά πέφτει το νερό που ρέει μέσα της και στη συνέχεια αρχίζει να καταρρέει όλη η κατασκευή.

Τα παιδιά που είχαν ήδη αρχίσει να κατεβαίνουν και δεν είχαν προλάβει να δουν τι γίνεται, άρχισαν να πέφτουν το ένα μετά το άλλο στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά 16 άτομα, ενώ κάποια χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, στην επιχείρηση μπήκε λουκέτο και διεξάγεται έρευνα για τα αίτια, με αρκετούς να επισημαίνουν πως η συγκεκριμένη στροφή είχε φθαρεί από την πάροδο του χρόνου.

Οι υπεύθυνοι του πάρκου όμως έριχναν την ευθύνη στην υπερφόρτωση της νεροτσουλήθρας, λέγοντας πως είχε γίνει συντήρηση πριν από 9 μήνες.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook