Κατερίνα Στεφανίδη: Η ψύχραιμη απάντηση της σε απρεπές σχόλιο στα social media

κατερίνα-στεφανίδη-η-ψύχραιμη-απάντη-1554379

Το δηλητήριο που μπορεί να ρίξει κάποιος, κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία των social media, επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά με «θύμα» αυτή την φορά την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, εξέφρασε για ακόμα μία φορά την αγάπη της για τα ζώα, καλώντας όποιον θέλει να υιοθετήσει ένα αδέσποτο. Σε αυτή την τρυφερή ανάρτηση βρέθηκε ένας χρήστης των social media να σχολιάσει με ένα απρεπές σχόλιο, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την έλλειψη σεβασμού αλλά και γνώσης του. Βέβαια έλαβε την πληρωμένη απάντηση της Στεφανίδη, η οποία με ψυχραιμία τον έβαλε στην θέση του.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβασε μια φωτογραφία με ένα γατάκι γράφοντας «Υιοθετήστε ένα αδεσποτάκι να δείτε τι ωραία που είναι».

«Άσε τα γατιά και γίνε μάνα, πριν το ρολόι της φύσης τελειώσει» σχολίασε κάποιος κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία που προσφέρουν τα social media.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, όπως κάνει συνήθως, δεν άργησε να ανταποκριθεί δίνοντας την καλύτερη και πιο ψύχραιμη απάντηση: «Έχω δυο παιδιά ήδη άνθρωπε μου».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook