Κατερίνα Στεφανίδη: Γιατί βγήκε αθλητής της χρονιάς ο Αντετοκούνμπο και όχι ο Τεντόγλου;

κατερίνα-στεφανίδη-γιατί-βγήκε-αθλητ-1260566

Η Κατερίνα Στεφανίδη με μία ανάρτησή της στα social media τόνισε πως το σωστό για εκείνη θα ήταν ο ΠΣΑΤ να ανακηρύξει κορυφαίο αθλητή τον Μίλτο Τεντόγλου και όχι τον Γιάννη Αντετοκούμπο. Μάλιστα η αθλήτρια του στίβου και Ολυμπιονίκης του Ρίο άνοιξε και διάλογο με τους ακόλουθούς της.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χ@@τηκε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου», ήταν η απάντηση της σε έναν χρήστη ο οποίος διαφώνησε με τα γραφόμενά της.

Λίγο αργότερα προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση λέγοντας πως «ρε παιδιά κάθεστε και τσακώνεστε μεταξύ σας ενώ κάνουμε μια ωραία συζήτηση και μαθαίνουμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε όλοι. Το να διαφωνούμε δεν είναι κακό, καλό είναι!».

protothema.gr

One thought on “Κατερίνα Στεφανίδη: Γιατί βγήκε αθλητής της χρονιάς ο Αντετοκούνμπο και όχι ο Τεντόγλου;

  1. εσυ Κατερινα πολυ σωστα τα λες, αλλα σιγουρη να εισαι οτι επιλεχθηκε ο αφρικανος για το χρωμα του δερματος του, αν ηταν λευκος δεν θα εγραφαν απολυτως τιποτα………..τοσο βαρεια αρρωστη κοινωνια ειμαστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook