Κατερίνα Στανίση: «Καμία γυναίκα δεν με στήριξε όταν μίλησα για την κακοποίησή μου»

κατερίνα-στανίση-καμία-γυναίκα-δεν-μ-696861

Συνέντευξη στην εκπομπή «Σου Κου Family» έδωσε σήμερα η Κατερίνα Στανίση, η οποία αναφέρθηκε και στην εποχή που η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.

«Το τραγούδι μου “Έλληνες είμαστε” είναι το σήμα κατατεθέν για όλους τους Έλληνες. Πρώτη φορά τραγούδησα στη Γερμανία σε ηλικία 15 ετών. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Νταλάρας για να συνεργαστούμε του το έκλεισα γιατί νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Μετά με ξαναπήρε και δεν ήξερα που… να κρυφτώ. Ο Στέλιος Καζαντζίδης με επέλεξε για να κάνουμε μαζί ένα ντουέτο. Μου έδωσε και δικά του τραγούδια και δημιουργήθηκε μια φιλία με εκείνον και τη σύζυγό του. Τη ζωή μου την κάνω ότι θέλω εγώ. Δεν έχω σχέση γιατί δεν μου χρειάζεται», είπε αρχικά η Κατερίνα Στανίση για την πορεία της στο τραγούδι.

Η λαϊκή τραγουδίστρια, αναφερόμενη στην εποχή που η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίησή της, πρόσθεσε επίσης: «Δεν βγήκε καμία γυναίκα να με στηρίξει όταν είχα πει για την κακοποίηση που είχα υποστεί. Όταν αποκάλυψα την κακοποίηση που βίωσα, δεν το έκανα για διαφήμιση. Τα μπουζούκια είναι εκκλησία, σε σχέση με αυτά που ακούγονται στο χώρο του θεάτρου. Δεν είμαι θεός για να κρίνω, αλλά όταν ακούω για παιδεραστία τρελαίνομαι. Με αγαπούν οι κουλτουριάρηδες γιατί βλέπουν το αυθεντικό σε εμένα, δεν προσπαθώ να μοιάσω κάπου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook