Κατερίνα Μανιμανάκη: «Διεκδικούμε τον Δήμο Χανίων με υπερκομματικό ψηφοδέλτιο»

κατερίνα-μανιμανάκη-διεκδικούμε-το-1759009

Την ανατροπή στον Δήμο Χανίων επιδιώκει η διευθύντρια της ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων, Κατερίνα Μανιμανάκη που μίλησε στο ZARPA RADIO 89,6 και την Φανή Νικηφοράκη, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Όνειρο είναι τα Χανιά» και υποψήφια δήμαρχος Χανίων.

Στον απόηχο της χθεσινής παρουσίασης του συνδυασμού της (δείτε ΕΔΩ), η κα Μανιμανάκη έκανε λόγο για ένα ψηφοδέλτιο πάρα πολύ δυνατό, το οποίο αγκαλιάστηκε από τους συμμετέχοντες και καταρτίστηκε μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες. Ερωτηθείσα για το πού μπαίνει ο πήχης της υποψηφιότητάς της, η κα Μανιμανάκη σημείωσε:

«Ο πήχης μπαίνει κανονικά εκεί που πρέπει να μπει. Διεκδικούμε τον Δήμο Χανίων, τον διεκδικούμε με τις δυνάμεις που έχουμε, τον διεκδικούν αυτοί οι 157 υποψήφιοι, 73 γυναίκες 84 άνδρες. Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο πάρα πολύ δυνατό το οποίο φτιάχτηκε και μέσα σε τρεις εβδομάδες αγκαλιάστηκε από ανθρώπους πολύ αξιόλογους

Ο πήχης μας είναι ο Δήμος Χανίων, γι’ αυτό κατεβαίνουμε, διαφορετικά δεν είχε κανένα νόημα

«Ονειρεύομαστε τον Δήμο Χανίων διαφορετικό» σημείωσε η κα Μανιμανάκη ενώ διατύπωσε την κριτική της απέναντι στην τωρινή δημοτική Αρχή: «Υπάρχει μια απομάκρυνση του Δήμου από τους πολίτες, μια απομάκρυνση από τον διάλογο που θα έπρεπε μία δημοτική Αρχή να έχει με τους πολίτες, ένας διάλογος ο οποίος θα είναι ουσιαστικός διάλογος γιατί οι πολίτες είναι αυτοί που πρέπει να δίνουν τις λύσεις, οι πολίτες θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή. Εμείς έχουμε το πρόγραμμά μας, θα το παρουσιάσουμε τις επόμενες μέρες αλλά οι συζητήσεις όλες θα γίνονται με τους πολίτες των Χανίων και των περιαστικών περιοχών, να μας κάνουν οι ίδιοι τις προτάσεις τους στα προβλήματα που γνωρίζουν καλύτερα από εμάς. Και βέβαια θα κινηθούμε σε όλη μας την καμπάνια για μία πραγματικά βιώσιμη πόλη» τόνισε.

«Έχουμε ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους»

Για την απόφαση της να ηγηθεί του συνδυασμού, η κα Μανιμανάκη σημείωσε πως «η απόφαση πάρθηκε συλλογικά από εμάς από τον ΣΥΡΙΖΑ, από την Νομαρχιακή μας, πραγματικά με πολλή αγάπη, ώστε να πάρω πάνω μου όλο αυτό το κομμάτι το οποίο θα μπορούσε να μην υπάρχει στα Χανιά αυτήν την περίοδο. Δηλαδή υπήρξε ένα πολύ μεγάλο κενό, αφού δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος από τον χώρο τον δικό μας. Και από την στιγμή που είχα την υποστήριξη όλων, είπα ότι είναι κρίμα τα Χανιά να μείνουν χωρίς εκπροσώπηση από τη δική μας πλευρά.

Και βέβαια η δική μου προϋπόθεση ήταν ότι αυτό το ψηφοδέλτιο το οποίο θα αναλάβω εγώ και θα το πάρω πάνω μου θα το ανοίξω από όλες τις πλευρές. Και νομίζω ότι το κατάφερα, δηλαδή κατάφερα αυτό το ψηφοδέλτιο να μην είναι ένα κομματικό ψηφοδέλτιο αλλά να είναι υπερκομματικό με υποψηφίους από όλους τους χώρους και από τον χώρο τον δικό μας και από τον χώρο τον σοσιαλιστικό και από τον χώρο της δεξιάς. Δηλαδή έχουμε μέσα ανθρώπους που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους, ανθρώπους που δεν ανήκουν σε κάποιον χώρο και μας ενώνει πραγματικά η κοινή μας αγωνία και η αγάπη να δούμε τα Χανιά κάπως διαφορετικά, να δούμε έναν Δήμο διαφορετικό, να δούμε την πόλη μας να ανθίζει ξανά» τόνισε.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook