Κατερίνα Κρομμυδάκη: Η Χανιώτισσα σχεδιάστρια μόδας ντύνει την Έλενα Παπαρίζου | Photos

κατερίνα-κρομμυδάκη-η-χανιώτισσα-σχε-769048

Την Χανιώτισσα σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Κρομμυδάκη έχει επιλέξει η Έλενα Παπαρίζου για τις εμφανίσεις της. Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα σχεδιάστρια, πέρα από την βασική προσωπική της σειρά ρούχων Katerina Krommidaki, έχει δημιουργήσει μαζί με την Μαρία Πετσατόδη το Je m’en fous, ένα νέο brand το οποίο παρουσιάζει κυρίως ρούχα lingerie deluxe.

Πρόκειται για τα sexy νυχτικά φορέματα (lingerie dress) τα slip dress, οι πολύ στυλάτες πυτζάμες και οι ρόμπες κιμονό που μεταμορφώνονται σε ευκολοφόρετα ρούχα και αποτελεί τάση σε όλο τον κόσμο.

Αυτό ήταν ένα από τα κόνσεπτ που παρουσίασαν στην Έλενα Παπαρίζου και φόρεσε σε όλες τις καλοκαιρινές της συναυλίες, στα Mad Awards αλλά και αυτόν τον χειμώνα στο The Voice και στις εμφανίσεις της επί σκηνής με την Μαρινέλλα! 

H Κατερίνα Κρομμυδάκη μίλησε στο zarpanews.gr για αυτή τη συνεργασία: «Μας πλησίασε η στυλίστρια της Έλενας, Άννα Ζιαζιά. Από την πρώτη μας κιόλας συνάντηση με την Έλενα «κολλήσαμε» αμέσως. Είναι συγκλονιστική, ένα φοβερό κορίτσι με χιούμορ, πολύ απλή αλλά συγχρόνως και μία πραγματική star!

«Αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε για τις καλοκαιρινές της συναυλίες. Το κόνσεπτ ήταν το ουράνιο τόξο και έπρεπε όλα να είναι λευκά. Της προτείναμε κάποια πράγματα, αναδείξαμε φυσικά τα θεϊκά της πόδια που δεν μπορείς έτσι κι αλλιώς να τα παραλείψεις. Είναι πολύ δεκτική κάτι που έκανε ακόμα πιο αρμονική την συνεργασία μας. Μας πίστεψε από την αρχή, άκουσε ό,τι της είπαμε, αν και τον τελικό λόγο έχει πάντα η στυλίστα της.

Σε ερώτησή μας ποια ρούχα άρεσαν περισσότερο στην Έλενα, η Κατερίνα απαντά: «Της αρέσουν πολύ τα μεταλλικά και λάτρεψε ό,τι είχαμε φτιάξει σε χρυσό. Νομίζω πως το καλύτερο της ήταν το χρυσό φόρεμα που φόρεσε στα Mad. Δεν ξέρω αν είχε κάποιο αγαπημένο, έδειξε όλα να της αρέσουν. Κυρίως προτιμά αυτά στα οποία αισθάνεται άνετα. Περάσαμε ένα καλοκαίρι όπου κάναμε πρόβες παντού, στα Mad, στο δικό μας το showroom όπου μπορούσαμε. Ήταν μία απόλαυση η συνεργασία μας και συνεχίζουμε δημιουργώντας της εντελώς ξεχωριστά ρούχα για το Voice»

Όσον αφορά το νεο brand Je m’en fous η Κατερίνα μας λέει: «Μετράει λίγους μήνες και ήδη έχει ξεχωρίσει για το διαφορετικό στυλ που προτείνει. Πάει πολύ καλά αν σκεφτείς ότι πρόκειται για ένα νέο brand και μέσα σε ένα εξάμηνο έχουμε πάρει αποκλειστικά το στυλ της Παπαριζου. Το αγαπάμε και το πιστεύουμε πάρα πολύ, αλλά το καλύτερο είναι ότι το έχουν πιστέψει πολλοί που μας το δείχνουν με την στήριξή τους. Ήδη μας ζητάνε μαγαζιά, ενώ μας έχουν εμπιστευτεί αρκετές επώνυμες κυρίες για τις εμφανίσεις τους όπως η Μελίνα Ασλανίδου, η Ιωάννα Πηλιχού, η Αποστολία Ζώη, η Ρία Τσίγα, η stylemeligan και άλλες πολλές»

Η Κατερίνα Κρομμυδάκη δραστηριοποιείται στην Αθήνα, ωστόσο σε λίγο καιρό θα ανοίξει κατάστημα με τις δημιουργίες της και στα Χανιά! Προς το παρόν μπορείτε να βρείτε τα ρούχα je m’en fous αποκλειστικά στο κατάστημα k.and στα Χανιά. Εκεί, θα πραγματοποιηθεί ένα event την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, όπου θα παρουσιαστούν τα ρούχα je m’en fous αλλά και ρούχα από την συλλογή Katerina Krommidaki με τα πασίγνωστα πλέον κιμονό, τα χαρακτηριστικά t shirts και πολλά άλλα.

Η Κατερίνα με την συνεργάτιδά της Μαρία Πετσατόδη

Μπορείτε δείτε τα ρούχα Je m’en fous στα social media.

Instagram:jemenfous_fashion

Katerinakrommidakifashion

Facebook:jemenfous fashion

Katerina krommidaki-fashion designer

 

One thought on “Κατερίνα Κρομμυδάκη: Η Χανιώτισσα σχεδιάστρια μόδας ντύνει την Έλενα Παπαρίζου | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook