Κατερίνα Κορωνιά: Για πρώτη φορά γυναίκα στο “τιμόνι” της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

κατερίνα-κορωνιά-για-πρώτη-φορά-γυναί-1290823

Η Κατερίνα Κορωνιά, μία 24χρονη χημικός, είναι η πρώτη γυναίκα γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Η Κατερίνα Κορωνιά ανέλαβε σήμερα το “τιμόνι” της φοιτητικής νεολαίας της ΝΔ, με απόφαση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Παύλου Μαρινάκη.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ σημειώνει πως:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Κατερίνα Κορωνιά για τα νέα της καθήκοντα, στα οποία είμαι βέβαιος πως θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σήμερα ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της παράταξης, όχι μόνο με τον ορισμό της πρώτης γυναίκας Γραμματέως της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αλλά γιατί αυτός συμπίπτει με την δια ζώσης επαναλειτουργία των Πανεπιστημίων, στα οποία, πλέον, θα επανέλθει η κανονικότητα και η νομιμότητα.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει καθημερινά πως οι νέοι άνθρωποι αποτελούν προτεραιότητα στο σχεδιασμό και τις υλοποιούμενες πολιτικές της Κυβέρνησης. Με τη σειρά μας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον μιας Ελλάδας που αλλάζει διαρκώς προς το καλύτερο.

Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Γραμματέα Κώστα Τσιαγκλιώτη για την συνεχή του παρουσία αυτά τα δύο χρόνια και για την άριστη συνεργασία μας η οποία δεν τελειώνει εδώ, αλλά θα συνεχιστεί σε νέα βάση».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, η οργάνωση των νέων της ΝΔ έχει ήδη διπλασιάσει τον αριθμό των γυναικών στην εκπροσώπηση των ανωτάτων οργάνων, ενώ γυναίκες υπηρετούν σε θέσεις ευθύνης και στο Εκτελεστικό γραφείο. Την ίδια ώρα οι γυναίκες πρόεδροι Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ στην Αττική και την Περιφέρεια είναι τριπλάσιες σε σχέση με το παρελθόν, αφού ο αριθμός τους σήμερα αγγίζει τις έντεκα.

Επιπλέον, όπως επισημαίνεται, η αξιοποίηση όλο και περισσότερων γυναικών σε καίριες θέσεις αποτελεί βασική επιδίωξη των νέων και μάλιστα ενθαρρύνεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δίνει ουσιαστικές ευκαιρίες στα νέα στελέχη και το πρωθυπουργικό γραφείο υπό τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

enikos.gr

One thought on “Κατερίνα Κορωνιά: Για πρώτη φορά γυναίκα στο “τιμόνι” της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

  1. Αυτός είναι Οργανισμός. Άρτια οργάνωση, εκκολαπτήριο των νέων βουλευτών, υπουργών, γενικών γραμματέων υπουργείων και όλων των ανεπάγγελτων τρωκτικών του δημοσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook