Κατερίνα Καραβάτου: Αινιγματική πρόβλεψη για τον νικητή του GNTM I Video

κατερίνα-καραβάτου-αινιγματική-πρόβ-1142182

Την Κατερίνα Καραβάτου συνέλαβε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του “Έλα Χαμογέλα”. Η παρουσιάστρια του STAR μίλησε με χαμόγελο για την καθημερινότητα εν μέσω δεύτερου lockdown, τον σκληρό ανταγωνισμό και την τελική τετράδα του GNTM.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “σε αυτή την καραντίνα η αίσθηση που έχω είναι πιο βαριά από την προηγούμενη φορά. Επειδή συνεχίζω να δουλεύω και είμαι πολύ τυχερή ως προς αυτό, εμένα η ζωή μου δεν έχει αλλάξει ρυθμού όπως έχει συμβεί σε άλλους ανθρώπους”.

Όσον αφορά τον φετινό κύκλο του GNTM, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του STAR ανέφερε πως “νομίζω ότι θα κερδίσει άνδρας το GNTM… Έτσι το βλέπω να πηγαίνει. Δεν ξέρω. Για μένα τα φαβορί είναι τέσσερα. Ο Αιμιλιάνο, η Ηρακλής, ο Έντουαρντ και ο Ανδρέας. Άμα μου βγει, μπορεί και να ψηφίσω στον τελικό”.

“Εννοείται ότι κοιτάμε τι συμβαίνει στον ανταγωνισμό. Έτσι στήνουμε τη δουλειά μας. Εμείς κάνουμε όμως κάτι διαφορετικό” πρόσθεσε, τέλος, η Κατερίνα Καραβάτου για το κομμάτι του ανταγωνισμού.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook