Κατερίνα Καινούργιου: Επικό ξέσπασμα όταν άκουσε ότι ο Αλέξης Παππάς μπορεί να πάει καλεσμένος στην εκπομπή της | Video

κατερίνα-καινούργιου-επικό-ξέσπασμα-1173723

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει εδώ και καιρό εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της με τον τρόπο που ο Αλέξης Παππάς φέρεται στους συμπαίκτες του μέσα στο Survivor. Η παρουσιάστρια μάλιστα, έχει πει πως αν ποτέ αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης ο ηθοποιός δεν θέλει να πάει καλεσμένος στην εκπομπή της.

Σήμερα, με αφορμή την υποψηφιότητα του ηθοποιού, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της εξέφρασε την έντονη επιθυμία της να είναι ο ηθοποιός εκείνος που θα αποχωρήσει. Οι συνεργάτες της βρήκαν την ευκαιρία να την πειράξουν. Από την αρχή λοιπόν, της σημερινής εκπομπής, της έλεγαν πως περιμένουν να τον δουν καλεσμένο την επόμενη εβδομάδα.

Φυσικά η παρουσιάστρια απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο. Τα πειράγματα βέβαια συνεχίστηκαν με την Κατερίνα να επιμένει πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και πως αν γίνει δε θέλει να το ξέρει αλλά και πως θα πάει και θα του γυρίσει την πλάτη χωρίς να μιλάει.

Κάποια στιγμή ο Γρηγόρης Γκουντάρας της είπε πως μπορεί μετά την αποχώρησή του να επικοινωνήσει ο ίδιος προκειμένου να τον δούμε στο πλατό του “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά φωνάζοντας, “Δεν θέλω”!

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook