Κατερίνα Γκαγκάκη: Δεκτή η παραίτησή της από τον Κώστα Μπακογιάννη μετά τον σάλο για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

κατερίνα-γκαγκάκη-δεκτή-η-παραίτησή-τ-952645

Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραιτήθηκε από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις». Η παραίτησή της έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί.

Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε υποβάλει την παραίτησή της μετά τον σάλο που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες για τη στάση που κράτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στην υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στο ΑΠΘ. Ωστόσο, η παραίτησή της είχε εξελίχθη σε… θρίλερ, καθώς από το Δήμο Αθηναίων δήλωναν τις τελευταίες ώρες ότι δεν είχαν στα χέρια τους παραίτηση της.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook