Χανιά | Κατεδάφιση λυκείων στο Καστέλι: Απίστευτα πράγματα με δημοτικό σύμβουλο να «τσακώνει» φορτηγό του εργολάβου – Επέμβαση αστυνομίας και μηνύσεις

χανιά-κατεδάφιση-λυκείων-στο-καστέλι-1527705
Φωτό: Ιωάννης Παπαδάκης

Απίθανες καταστάσεις εκτυλίσσονται στην Κίσσαμο με την πολύπαθη κατεδάφιση των λυκείων στο Καστέλι, με νέο επεισόδιο να προστίθεται το Σάββατο.

Λίγο μετά τις 16:00, δημοτικός σύμβουλος αντιλήφθηκε στα Νωπήγεια ένα φορτηγό να μεταφέρει ένα αναβατόριο αυτοκινήτων με κατεύθυνση προς Χανιά.

Το αναβατόριο αυτό, όλως τυχαίως, είχε εξαφανιστεί από το υπό κατεδάφιση ΕΠΑΛ, πράγμα για το οποίο είχαν ενημερώσει υπάλληλοι του δήμου νωρίτερα.

Αμέσως ο δημοτικός σύμβουλος επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Παιδείας και στη συνέχεια έγινε αντιληπτό ότι επρόκειτο για φορτηγό του εργολάβου που κατεδαφίζει τα σχολεία. Η αμφιβολία υπήρχε διότι άλλος εργολάβος έχει αναλάβει να μεταφέρει τον εξοπλισμό από τα σχολεία στον χώρο αποθήκευσης στο λιμάνι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε σχέση.

Έπειτα από αυτό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Ο δήμαρχος Κισσάμου κατέθεσε μήνυση εναντίον του εργολάβου. Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν καταδίωξη και πράγματι πρόλαβαν το όχημα στο ύψος του κόμβου Ταυρωνίτη. Ο οδηγός συνελήφθη, αφού πρώτα όμως υποχρεώθηκε από τους άνδρες της ασφάλειας να φέρει… πίσω το αναβατόριο μαζί με το φορτηγό του, και συγκεκριμένα στον περίβολο του ΑΤ Κισσάμου.

Καταθέσεις στο τμήμα έδωσαν και ο δημοτικός σύμβουλος που είδε το φορτηγό, αλλά και ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Κισσάμου.

Είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο ότι μια απλή κατεδάφιση έχει μετατραπεί σε φαρσοκωμωδία. Επίσης δεν έχει ακόμα και σήμερα δοθεί σαφής απάντηση, γιατί ο εξοπλισμός των σχολείων δεν είχε απομακρυνθεί πριν εγκατασταθεί ο εργολάβος.

Φωτό: Ιωάννης Παπαδάκης

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Κατεδάφιση λυκείων στο Καστέλι: Απίστευτα πράγματα με δημοτικό σύμβουλο να «τσακώνει» φορτηγό του εργολάβου – Επέμβαση αστυνομίας και μηνύσεις

  1. Ειναι ο Δρακουμελ παλι? Κυριοι του τοπου ως ποτε αυτος ο κυριος θα καταστρεφει τον τοπο μας? Εριξε ολοκληρη γεφυρα, εχει διαλυσει ολα τα ρεματα του Αζωγυρε και ακομα θα κανετε τις παπιες? Απο που σας κραταει ολους επιτελους?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook