Κατατρόπωσε τον Παναθηναϊκό ο ΝΟΧ στο πόλο

κατατρόπωσε-τον-παναθηναϊκό-ο-νοχ-στο-1312485

Στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 έφτασε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επιβλήθηκε με σχετική άνεση του Παναθηναϊκού στον αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο κολυμβητήριο Χανίων για την 5η αγωνιστική, κερδίζοντας με 10-7.

Με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να δημιουργούν μία πραγματικά πολύ ωραία ατμόσφαιρα, το παιχνίδι εξελίχθηκε με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το καλύτερο δυνατό. Ουσιαστικά η ποιότητα και η μεγαλύτερη ικανότητα του Ναυτικού Ομίλου έκανε τη διαφορά απέναντι στους “πρασίνους”, που από το ξεκίνημα του ματς εξελίχθηκαν να κυνηγούν το σκορ, το οποίο κάποια στιγμή έφτασε και στο +5 (10-5) για τους γηπεδούχους.

Οπλο σίγουρα για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ήταν η εξαιρετική του άμυνα, δεχόμενος μόλις τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό συντέλεσε όμως και η πολύ καλή απόδοση για τον Στράτο Λεβεντάκη. Πολύ καλό ματς στην επίθεση έκανε ο Αντώνης Χαριτάκης, σημειώνοντας συνολικά τρία γκολ.

Επόμενο εμπόδιο για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ο ΓΣ Περιστερίου, σ’ ένα νέο εντός έδρας παιχνίδι, για την 6η αγωνιστική.

Η διακύμανση του σκορ

1-0 Τοθ

1-1 Κουρλιάφτης

2-1 Μπέτο

3-1 Χαριτάκης

3-2 Κουρλιάφτης

4-2 Μπέτο

5-2 Χαριτάκης

5-3 Ξενάκης

6-3 Κανδανολέων

7-3 Μπέτο

7-4 Ξενάκης

8-4 Μπατάκης

8-5 Πανταζόπουλος

9-5 Αγιωργούσης

10-5 Χαριτάκης

10-6 Βέκκος

10-7 Βέκκος

Διαιτητές: Αχλαδιώτης – Πολυχρονόπουλος

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 2-2, 2-2

ΝΟΧ ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 3, Τοθ 1, Αποστολάκης, Μπέτο 3, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Κανδανολέων 1, Σπάχιτς

Παναθηναϊκός (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου, Ξενάκης 2, Κουρλιάφτης 2, Καρακάσης, Σιαμάς, Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 2, Παπαβασιλείου, Τριχάς, Δευτεραίος, Εγνατιάδης

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook