Καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ το «Easy on me» της Αντέλ

καταρρίπτει-το-ένα-μετά-το-άλλο-τα-ρεκό-1303156

Μια μόλις εβδομάδα χρειάστηκε το νέο τραγούδι της Αντέλ για να σπάσει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και να κατακτήσει την πρώτη θέση στις πωλήσεις στη Βρετανία! Μπορεί η Βρετανίδα τραγουδίστρια να άργησε για περίπου έξι χρόνια να βγάλει καινούργιο τραγούδι, αλλά το «Easy On Me» κατέχει πλέον την πρώτη θέση στην κατάταξη στη Βρετανία των σινγκλ με 217.300 πωλήσεις, τον μεγαλύτερο αριθμό από την κυκλοφορία του «Shape of You» του Εντ Σίραν το 2017 (226.800 πωλήσεις), όπως ανακοίνωσε σε ένα δελτίο Τύπου ο οργανισμός αρμόδιος για τις κατατάξεις.

Είναι το τρίτο τραγούδι της Αντέλ που κατακτά αυτήν τη θέση, σύμφωνα με το Official Charts Company. Με περισσότερες από 24 εκατομμύρια ακροάσεις μονάχα στη Βρετανία, το τραγούδι έσπασε, επίσης, το ρεκόρ του σινγκλ με τη μεγαλύτερη ακρόαση στο διαδίκτυο στη χώρα, την εβδομάδα της κυκλοφορίας του, ένα ρεκόρ που κατείχε από το 2019 το «7 rings» της Αριάνα Γκράντε (16,9 εκατομμύρια ακροάσεις).

Το κομμάτι αναδείχθηκε, επιπλέον, σε εκείνο με τις περισσότερες πωλήσεις στην ψηφιακή εκδοχή του, σε μία εβδομάδα, για όλο το 2021, με 23.500 ψηφιακές πωλήσεις. Το «Easy On Me» είναι το πρώτο σινγκλ του πολυαναμενόμενου άλμπουμ «30».

Γιατί μιλούν οι στίχοι του τραγουδιού

Η Λονδρέζα καλλιτέχνιδα, που ζει στο Λος Άντζελες «ικετεύει» σ’ αυτό τον πρώην σύζυγό της Σάιμον Κονέκι να τη συγχωρέσει για το διαζύγιο.

Μέσω των στίχων του τραγουδιού «Easy on me», η Adele ξεκαθαρίζει πως δεν ήθελε ο πρώην άντρας της να τη μισεί για την απόφασή της να χωρίσουν το 2019. Του ζητά να «είναι ήρεμος μαζί μου», ενώ η γεννημένη στο Τότεναμ τραγουδίστρια λέει ότι οι βασικοί λόγοι για τη διακοπή του γάμου τους ήταν ότι «ήταν νέα» και δεν είχε «την ευκαιρία» να «ζήσω τον κόσμο γύρω μου».

Συνεχίζει η Adele, λέγοντας ότι «άλλαξε» προκειμένου να βάλει σε προτεραιότητα τον γιο της και τον Σάιμον. Δούλεψε «πολύ σκληρά» για να σώσει τον γάμο της πριν πει την φράση «τώρα τα παρατάω». Αρκετοί πίστευαν ότι η βραβευμένη τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη από το 2016, αλλά πρόσφατα αποκάλυψε ότι παντρεύτηκαν το 2018 σύμφωνα με τη «Mirror».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook