Καταπέλτης ο Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα – Κάκκαβα: «Καλύτερα να τους πει κάποιος μην μιλάτε»

καταπέλτης-ο-γιώργος-τσαλίκης-για-γκο-1558248

Ο Γιώργος Τσαλίκης φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, κάνοντας αρχικά μια αναφορά στην τελευταία του ανάρτηση.

«Έτσι γουστάρω. Γιατί για να το νιώθω, είμαι καλός άνθρωπος, πιστεύω στο Θεό και στην αγάπη. Για να με τσιγκλά κάτι μέσα μου, πρέπει να το σεβαστώ και να ασχοληθώ κι ας γυρίσει να μου λέει η Κατερίνα μην μιλάς, η εταιρία δεν είναι σωστό κι η μάνα μου βρείτε τα, ντροπή. Πρέπει να σεβαστώ και το θέλω μου κι ας γυρίσεις να μου πεις ότι είναι λάθος. Ξεκάθαρα δεν είναι εγωισμός γιατί προσπαθώ να ταπεινώνομαι πρώτα εγώ. Τον εγωισμό μου προσπαθώ να τον εκμηδενίσω. Είναι αυτή η φωνή μέσα μου» είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Αυτά τα δύο κατά τα άλλα γλυκά παιδιά τον τελευταίο χρόνο όπου έχουν βγει δημόσια να μιλήσουν αυτό το λίγο -γιατί εγώ έχω μιλήσει το δεκαπλάσιο- έχουν κάνει βλακεία. Καλύτερα να τους πει κάποιος μην μιλάτε. Μία φορά βγήκε κι είπε δεν θα ασχοληθώ με τα ψυχολογικά του Τσαλίκη. Μέγα λάθος. Βγήκε η γυναίκα του μετά από ένα χρόνο στην εκπομπή που αυτός ο άνθρωπος δουλεύει κι είπε το παράπονό της, τα ψυχολογικά της. Είναι λάθη, όλος ο χειρισμός λάθος… Δεν φοβάμαι να μιλήσω και δεν με νοιάζει τι θα γράψουν τα σάιτ, το Twitter. Σε αυτόν το λάθος χειρισμό, όσο νιώθω ότι θέλω να αντιδρώ θα αντιδρώ» πρόσθεσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Στη συνέχεια είπε: «Θα προτιμούσα να με πάρει ο Γρηγόρης στην αρχή και να μου πει εγώ είμαι ένας επαγγελματίας, που μου έγινε μια πρόταση από το συγκεκριμένο κανάλι κι εγώ πρέπει να δουλέψω γιατί έχω και δύο παιδιά. Αν εσύ θεωρείς ότι αυτό έγινε επί τούτου για να σου φάω τη δουλειά, για να σου κάνω κακό, γελιέσαι. Μετά από ένα χρόνο ανεργίας, με είχαν δεσμεύσει έναν ολόκληρο χρόνο. Όταν ξέρεις ότι ο άλλος δεν δουλεύει, έχει κλείσει ένα καλό συμβόλαιο -γιατί όταν εγώ πήγα στην εκπομπή του Γρηγόρη και της Ναταλί στο Open και τους τίμησα- μου είχανε πει όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο από ένα δοκιμαστικό που είχα κάνει. Όταν ξέρεις τόσο καλά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, δεν ξέρεις την εκπομπή που σου προτείνουν, αν έχουν δεσμεύσει έναν άνθρωπο; Αυτός ο άνθρωπος βγαίνει θιγμένος και σφυρίζεις αδιάφορα και λες έχει ψυχολογικά;»

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook