Κατάμεστο το Παλιό Τελωνείο στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ για μία Ευρώπη ίσων ευκαιριών | Photos + Video

κατάμεστο-το-παλιό-τελωνείο-στην-εκδή-847204

Πολύ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην εκδήλωση με θέμα, «Για μια Ευρώπη ίσων ευκαιριών» που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Χανίων, την Πέμπτη το βράδυ, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Παλιό Λιμάνι Χανίων.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτής Β΄ Αθηνών και υποψήφια Ευρωβουλευτής και ο Κυμπουρόπουλος Στέλιος, υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

«Χρειαζόμαστε περισσότερο κοινωνική Ευρώπη» τόνισε ο κ. Κυμπουρόπουλος. «Εγώ ως άνθρωπος με αναπηρία θέλω να μιλήσω για τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία που επιτέλους πρέπει να ανέβουν ψηλά στην ατζέντα» συμπλήρωσε.

Η κα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ζήτησε «ίσες ευκαιρίες για προκοπή, για αξιοπρέπεια, για ευημερία» για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες, καλώντας τους ψηφοφόρους στην κάλπη του Μαΐου να στείλουν ένα μήνυμα κατά του λαϊκισμού και των δύο άκρων.

Ντόρα Μπακογιάννη: Η πρώτη κάλπη τον Μάιο

Για δύο υποψήφιους «που κάνουν την διαφορά» έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρώτην Υπουργός, τόνισε πως «στο πρόσωπο του κ. Κυμπουρόλπουλο η ΝΔ αναδεικνύει αυτό που πραγματικά πιστεύει, ότι υπάρχουν ευκαιρίες για όλους τους ανθρώπους».

Παράλληλα, σχολίασε πως οι Ευρωeκλογές του Μαϊου θα είναι και η πρώτη εθνική κάλπη που θα στηθεί στην χώρα μας μετά τα 3,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και εμφανίστηκε αισιόδοξη για επικράτηση της ΝΔ και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

«Μετά από 3,5 χρόνια κυβέρνησης Τσίπρα, ήρθε η ώρα για αλλαγή» είπε χαρακτηριστικά.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Κατάμεστο το Παλιό Τελωνείο στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ για μία Ευρώπη ίσων ευκαιριών | Photos + Video

  1. Το ότι βρίσκεται η Άννα Μισέλ που υπερασπιστηκε τον παιδεραστή, στο ίδιο πάνελ να μιλάει για δικαιώματα με το Καμπουρόπουλο το λες και ντροπή. Θα το καταλάβει ο μικρός εν καιρώ που πήγε και έμπλεξε.

  2. Καλά κατάμεστο δε το λες… τα πάνω θεωρεία άδεια τελείως… μόνο τα γνωστά κ μη εξαιρετέα κομματόσκυλα μαζεύτηκαν πάλι να γλύψουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook