Καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ για την «φιέστα» και τις υποσχέσεις Αυγενάκη στα Χανιά: «Ούτε για τα μερεμέτια δεν είναι ικανοί»

καταγγελίες-συριζα-για-την-φιέστα-κ-1074428

Μπορεί ο Λευτέρης Αυγενάκης να διαπίστωσε αρκετά προβλήματα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Χανίων και να έκανε λόγο για προώθηση λύσεων σε κάποια από αυτά, όμως τίποτα δεν έχει προχωρήσει ακόμα. Αυτό υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακή πολιτική από πλευράς κυβέρνησης, αφού στήθηκε «σόου» κατά την επίσκεψη του υφυπουργού αθλητισμού χωρίς ουσιαστικό αντίκτυπο.

Αναλυτικά:

«Μετά την φιέστα Αυγενάκη, και τις διαπιστώσεις για την απαράδεκτη κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Χανιά έχει περάσει ένας μήνας και δεν έχει ακουστεί ούτε τρυπάνι να δουλεύει.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης είναι σε

υψηλότατο επίπεδο σε αντίθεση με την αποτελεσματικότητά της. Όσοι παρευρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο στις 13-7 είδαν την βουλευτή Χανίων κ. Μπακογιάννη να «μαλώνει»  τον κ. Αυγενάκη για την εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων του νομού δίνοντάς του κατευθύνσεις για το πώς πρέπει να κινηθεί το άμεσο επόμενο διάστημα.

Ο υπουργός δέχτηκε τις  διαπιστώσεις και δεσμεύτηκε για την άμεση παρέμβασή του ειδικά στο θέμα του κολυμβητηρίου, για το οποίο παρά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν, θα περιοριστεί σε μερεμέτια όπως τα χαρακτήρισε. Όμως ούτε για τα μερεμέτια δεν είναι ικανοί αφού εδώ και τρεις μήνες δεν έχουν καταφέρει να αφαιρέσουν την επικίνδυνη σκεπή της κλειστής πισίνας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει στοιχειώδης χώρος προπόνησης των αθλητών που κατά τ’ άλλα «στηρίζει η πολιτεία».

Αν σε τρείς μήνες δεν είναι ικανοί να αφαιρέσουν μία στέγη που θεωρητικά είναι το

εύκολο κομμάτι, πόσος χρόνος θα χρειαστεί για επανατοποθέτηση καινούριας; Έως

τότε οι αθλητές πού θα προπονούνται;

Αν ολιγωρούν στα ελάχιστα, τι μπορούμε να περιμένουμε για τα μεγάλα έργα υποδομής που έχει ανάγκη ο χανιώτικος αθλητισμός και η νεολαία;

Μία απάντηση του τύπου «φταίει η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» φαντάζει αστεία δεδομένου:

α) του έργου επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Χανίων και είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού και

β)   ότι οι δύο μεγάλες ολοκαίνουριες  αθλητικές υποδομές των Χανίων που κατασκευάστηκαν και εγκαταλείφθηκαν επί των ημερών τους (κολυμβητήριο- ποδηλατοδρόμιο), αντικατοπτρίζουν την χυδαία σπατάλη του δημοσίου χρήματος.»

zarpanews.gr

2 thoughts on “Καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ για την «φιέστα» και τις υποσχέσεις Αυγενάκη στα Χανιά: «Ούτε για τα μερεμέτια δεν είναι ικανοί»

  1. Καλημερα, το ΣΥΡΙΖΑ τι εκανε; Φεστιβαλ νεολαιας; Εφτιαξε το κολυμπητηριο; Το σπρωξε στο πολυτεχνειο. Βεβαια και ο Αυγενακης με την λεξη «ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ» δεν αρμοζει σε υπουργο/υφυπουργο; Βεβαια ειναι ο κ. Αυγενακης πιο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ απ’τον προκατοχο του. Επαιζε καμμια μπαλια στην γειτονια του στο Ηρακλειο και εσπαγε κανα τζαμι, ο προκατοχος του ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, καταληψεις εκανε και διαδηλωσεις! Θα μου ππεις το δευτερο ειναι ΒΑΔΗΝ, Ολυμπιακο αθλημα 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook