Καταγγελίες στο ΣτΕ και ασφαλιστικά μέτρα για τις προκλητικές φάρσες του Σάββα Πούμπουρα

καταγγελίες-στο-στε-και-ασφαλιστικά-μ-986185

Η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, «Best Friend’s Fear», μπορεί να έχει κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, ωστόσο φαίνεται ότι έχει προκαλέσει και πολλές αντιδράσεις. Μετά την κριτική από πρόσωπα της μικρής οθόνης που θεωρούν ότι οι φάρσες που στήνει ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας ξεπερνούν τα όρια, δράση αναλαμβάνει το ΕΣΡ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ανεξάρτητης Αρχής έχουν δεχτεί τις πρώτες καταγγελίες από τηλεθεατές που επιθυμούν να εξεταστεί το θέμα. Την ίδια στιγμή, υπάρχει έντονη φημολογία ότι κάποια από τα επώνυμα θύματα της εκπομπής ετοιμάζουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του καναλιού προκειμένου να μην προβληθεί το επεισόδιο με τη συμμετοχή τους.

Οι πρώτες αντιδράσεις

Ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», εξέφρασε την αντίθεσή του με την πλάκα που στήθηκε με «θύμα» την ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου. «Εσείς περνάτε καλά με τον άλλον που κοντεύει να μείνει στον τόπο; Υπήρχε περίπτωση, μία στο εκατομμύριο να φύγει από ανακοπή μία από τις μεγαλύτερες κωμικούς της Ελλάδας. Γιατί;», είπε.

«Εγώ προσωπικά λυπάμαι, αλλά θα σας πω ότι είμαι τελείως εναντίον όλων αυτών των πραγμάτων. Όπως και να το δει κανείς, για μένα είναι όλο λάθος, είναι όλο λάθος», είχε επισημάνει και ο Κρατερός Κατσούλης στη «Φωλιά των Κου Κου» στο STAR.

Πηγή: reader.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook