ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία βιασμού 24χρονης: Το περιπολικό έξω από το ξενοδοχείο και η αναστάτωση στο πάρτι

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της 24χρονης, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού, σε πάρτι που έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Υπενθυμίζεται ότι έχει δοθεί εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης από την Ασφάλεια, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πίσω από την οργάνωση των πάρτι βρίσκεται κύκλωμα μαστροπείας.

Η εξέλιξη αυτή, ήρθε μετά την κατάθεση μίας 18χρονης, η οποία ανέφερε ότι όταν πήγε στο πάρτι είδε κοπέλες που της φάνηκαν ότι ήταν εκδιδόμενες. Στην κατάθεση της ίδιας κοπέλας περιλαμβάνεται ένα ακόμη στοιχείο, που θα μπει στο “μικροσκόπιο” των Αρχών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 18χρονη κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι έφτασε περιπολικό της αστυνομίας στο ξενοδοχείο, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση, ενώ κάποιοι έσπευσαν να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής. Σύμφωνα με την μαρτυρία της, τότε εμφανίστηκε μία άλλη νεαρή γυναίκα, η οποία φώναξε χαρακτηριστικά “τι ανησυχείτε, αφού είμαι εγώ εδώ;”.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη και η ανακριτική έρευνα σχετικά με την καταγγελία του βιασμού, εξαιτίας της οποίας συνελήφθη ο 27χρονος και ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του για το αδίκημα της “προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος”, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Ο 27χρονος απολογήθηκε στην ανακρίτρια και αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Την περασμένη Παρασκευή, η 24χρονη αναγνώρισε στην τρίτη κατά σειρά κατάθεσή της και ένα δεύτερο πρόσωπο. Έτσι, οι διαδικασίες αναμένεται να κινηθούν τις επόμενες ημέρες, όταν και θα έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να αποδειχθεί, εάν είχαν ρίξει κάποια ναρκωτική ή άλλη ουσία στο ποτό της 24χρονης.

“Σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 24χρονη” λέει ο δικηγόρος της
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, επισήμανε ότι η νεαρή γυναίκα βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το συγκεκριμένο συμβάν και προσπαθεί να βρει την ψυχική της ισορροπία και να σταθεί στα πόδια της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχεται και απειλές.

“Στη συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρεται βιασμός από τρία άτομα κατοίκους Αθηνών που έμεναν σε εκείνο το ξενοδοχείο. Η κοπέλα βρέθηκε εκεί κατόπιν προτάσεως γνωστών της από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Της προτάθηκε να πάει σε ένα πάρτι όπως και σε άλλες κοπέλες που ήταν εκεί. Ισχυρίζεται ότι στο ποτό της υπήρχε κάποιο υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση ποτού και η πράξη αυτή έγινε χωρίς τη θέλησή της”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως ο ένας από τους καταγγελλόμενους ως δράστης του βιασμού παραδέχθηκε ότι είναι αυτός που συνευρέθη εκείνο το βράδυ με την 24χρονη, ισχυριζόμενος όμως ότι υπήρξε συναίνεση της κοπέλας.

enikos.gr

Recent Posts

Νέος κατώτατος μισθός: Ποιες είναι οι καθαρές αποδοχές των εργαζομένων – Ποια επιδόματα αυξάνονται

Ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής η αύξηση του κατώτατο μισθού στα 830 ευρώ μικτά κάτι…

23 λεπτά ago

Συνάντηση Μαρκογιαννάκη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη συναντήθηκε χθες ο Βουλευτής Χανίων…

31 λεπτά ago

Διακοπές ρεύματος στα Χανιά – Δείτε τις περιοχές που θα μείνουν χωρίς ρεύμα τις επόμενες ημέρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Νομό Χανίων θα πραγματοποιήσει η ΔΕΗ εξαιτίας έργων συντήρησης και επέκτασης…

48 λεπτά ago

Νέο σοκαριστικό περιστατικό: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου | Video

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων. Ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε, αυτήν τη φορά…

55 λεπτά ago

Εκδήλωση για τους συντελεστές του σίριαλ «Παραλία» από την Περιφέρεια Κρήτης

Στο πλαίσιο λιτής εκδήλωσης στα Μάταλα σήμερα Παρασκευή, 29 Μαρτίου στη 1:00 το μεσημέρι, ο…

1 ώρα ago

Ακραία ζέστη για την εποχή από Δευτέρα στα Χανιά και την Κρήτη – Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Πρωταπριλιά με 30άρια και αφρικανική σκόνη Συνθήκες ακραίας για την εποχή ζέστης θα επικρατήσουν την…

2 ώρες ago