Καταγγελία του ιππικού κέντρου για το ατύχημα στo Bachelor: «Σκηνοθετημένη η πτώση του Παναγιώτη» | Video

καταγγελία-του-ιππικού-κέντρου-για-το-1125222

Στο Bachelor της Παρασκευής, όσοι το παρακολουθούν, είδαν τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Ραφαέλα να έχουν ένα ατύχημα με τα άλογά τους.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από τον πρωταγωνιστή, το άλογο της Ραφαέλας χτύπησε το δικό του και με τα αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την σειρά του Alpha

Το ιππικό κέντρο Equitrek-Attica το οποίο παραχώρησε τα άλογα, με ανακοίνωσή του αναφέρει πως τα πράγματα δεν έγινε έτσι και πως το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν σκηνοθετημένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.»

Τι λέει ο Alpha

Προς το παρόν επίσημη απάντηση από τον Alpha δεν έχει υπάρξει για την ανακοίνωση αυτή. Ωστόσο από το κανάλι της Κάντζας, ανεπίσημα λένε, πως «Το ατύχημα έχει συμβεί! Ότι δείξαμε ισχύει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook