Καταγγελία – σοκ: Ληστές βίασαν 31χρονη μπροστά στα παιδιά της

καταγγελία-σοκ-ληστές-βίασαν-31χρονη-1000334

Μία καταγγελία – σοκ ήρθε στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία άγρια συμμορία ληστών που μπήκε δύο φορές σε σπίτι 31χρονης μητέρας στο Καματερό. Σύμφωνα με την καταγγελία, την πρώτη φορά οι ληστές έκλεψαν ό,τι υπήρχε μέσα στο σπίτι ενώ, τη δεύτερη, ανάγκασαν το θύμα να πιει αλκοόλ και στη συνέχεια τη βίασαν, μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά της. Φεύγοντας, οι ληστές πήραν μαζί το κινητό τηλέφωνο της 31χρονης και 1000 ευρώ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 30 Σεπτεμβρίου, η γυναίκα έφτασε στο Τμήμα Αγίων Αναργύρων και κατήγγειλε όλα όσα έζησε. Μάλιστα, υποστήριξε ότι γνωρίζει τον έναν από τους δράστες. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, αυτός είναι ένας ελαιοχρωματιστής, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Μπούκαραν σπίτι της για δεύτερη φορά

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, η πρώτη φορά που η συμμορία των ληστών εισέβαλλε στο σπίτι της ήταν το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου. Τότε, ο ελαιοχρωματιστής και άλλα τρία άτομα διέρρηξαν το σπίτι της τη στιγμή που η ίδια ήταν μέσα, μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της. Η συμμορία απαίτησε από τη γυναίκα να της δώσει ό,τι χρήματα και κοσμήματα είχε. Η ίδια ανέφερε στην αστυνομία ότι δεν πρόβαλε αντίσταση και τούς έδωσε 700 ευρώ που είχε τα οποία οι ληστές, αφού πήραν, εξαφανίστηκαν.

Φαίνεται, όμως, ότι το μαρτύριο της γυναίκας δεν είχε τέλος εκεί. Τα ξημερώματα της 25ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς, οι δύο από τους τέσσερις ληστές, μεταξύ των οποίων και ο ελαιοχρωματιστής, μπούκαραν εκ νέου στο σπίτι της από το παράθυρο. Όρμησαν πάνω της, την ανάγκασαν να πιεί αλκοόλ και, στη συνέχεια, τη βίασαν μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της. Στη συνέχεια, άρπαξαν 1.000 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό το μεσημέρι της Πέμπτης, 30 Σεπτεμβρίου, στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και περιέγραψε με λεπτομέρειες όλα όσα είχε υποστεί.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook