Καταγγελία λουόμενου στη Σιθωνία: «Με χτύπησαν γιατί δεν έκατσα στην ξαπλώστρα του beach bar»

καταγγελία-λουόμενου-στη-σιθωνία-με-904533

Ξυλοδαρμό από «μπράβο» σε beach bar, στην παραλία Αχλάδα της Σιθωνίας,καταγγέλλει ένας λουόμενος.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, μέσα από βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε πάει στη συγκεκριμένη παραλία, λίγο έξω από το γνωστό χωριό Σάρτη, μαζί με την οικογένειά του και ένα ακόμα φιλικό ζευγάρι για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Όταν πήγαν να στήσουν τα πράγματα τους δίπλα από τις ξαπλώστρες του συγκεκριμένου beach bar –σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του- ένας εργαζόμενος του μαγαζιού τον πλησίασε, του είπε ότι απαγορεύεται να καθίσει εκεί, να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει.

Ο ίδιος ο καταγγέλλων, όπως λέει, δεν έφυγε, και μάλιστα μετά από κάποιες ώρες εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και του είπε και πάλι να απομακρυνθεί.

Όπως τονίζει, εκείνη τη στιγμή ο εργαζόμενος του beach bar, τον κλώτσησε στο πρόσωπο, ρίχνοντάς τον κάτω από την καρέκλα του. Ο καταγγέλλων κάλεσε αμέσως την αστυνομία και τότε ο εργαζόμενος που τον χτύπησε έγινε «καπνός», ενώ ο ιδιοκτήτης τού είπε πως δεν γνωρίζει τίποτα και δεν υπάρχει κανένας εργαζόμενος στο μαγαζί.

Ο άνδρας εμφανίζεται στο βίντεο πρησμένος στο πρόσωπο από το χτύπημαπου δέχθηκε, ενώ σε δεύτερο βίντεο που ανέβασε στο youtube, περιγράφει τι ακριβώς συνέβη με κάθε λεπτομέρεια.

Ο δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, μιλώντας στο altsantiri.gr, είπε πως οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο περιστατικό είναι συγκεχυμένες και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συνέβη με ακρίβεια.

Όπως τόνισε, «το συγκεκριμένο beach bar κοντά στο χωριό της Σάρτης και η συγκεκριμένη έκταση ανήκει στην κτηματική εταιρεία του Δημοσίου».

«Ο ένας λέει τη δική του πλευρά και ο άλλος τη δική του. Δεν γνωρίζουμε τι έγινε ακριβώς γιατί δεν ήμασταν μπροστά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ντέμπλας, τονίζοντας πως «φυσικά και ο κάθε πολίτης μπορεί να κάνει μπάνιο όπου θέλει και οι παραλίες δεν ανήκουν σε κανέναν».

«Το μαγαζί προφανώς και έχει άδεια για να λειτουργήσει, δεν θα μπορούσε να μην έχει, όλα αυτά είναι νόμιμα», πρόσθεσε.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook