Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση της Katy Perry σε μοντέλο

καταγγελία-για-σεξουαλική-παρενόχλη-907323

To μοντέλο, Josh Kloss έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία ισχυρίζεται πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από την Katy Perry.

Συγκεκριμένα, σε μια μακροσκελή ανάρτηση, αναφέρει πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του κλιπ, πριν από 9 χρόνια, τράβηξε το σορτς του και έδειξε στους παρευρισκόμενους τα γεννητικά του όργανα.

Ο Kloss ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής του βίντεο κλιπ Teenage Dream, το οποίο κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια το 2010. Όπως αναφέρει στην μακροσκελή του ανάρτηση, η οποία βγήκε την Κυριακή στον λογαριασμό του, η Perry υπήρξε πολύ κουλ μαζί του στην αρχή, όμως γινόταν κρύα και απότομη μπροστά σε άλλους, στο γύρισμα.

«Είχε αποκαλέσει αηδία το γεγονός πως με φιλούσε, μπροστά σε όλα το καστ του γυρίσματος» γράφει. Το μοντέλο ισχυρίζεται πως δεν τον ενδιέφερε η συμπεριφορά της, καθώς χρειαζόταν τα χρήματα για την κόρη του που τότε ήταν πολύ μικρή σε ηλικία. «Η Katy με κάλεσε να πάμε σε στριπτιτζάδικο στην Σάντα Μπάρμπαρα και εγώ αρνήθηκα» συμπληρώνει στη συνέχεια, ενώ εξηγεί πως είχε επαφές μαζί της, την περίοδο που η Katy είχε χωρίσει με τον πρώτο της άνδρα Russell Brand.

Πηγή: govastileto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook