Καταγγελία για φθορές αυτοκινήτων σε καθηγητές στα Χανιά

καταγγελία-για-φθορές-αυτοκινήτων-σε-1461029

Τα συχνά περιστατικά φθοράς αυτοκινήτων καθηγητών έξω από σχολικές μονάδες καταγγέλλουν μέλη της παράταξης «Αδέσμευτη Ομάδα Καθηγητών». Οι ίδιοι με ανακοίνωσή τους, εκφράζουν την αγανάκτησή τους τόσο για για τις φθορές που γίνονται στα οχήματα συναδέλφων τους την ώρα που εκείνοι κάνουν μάθημα, όσο και για τα περιστατικά βίας των τελευταίων ετών γενικότερα. Την ίδια ώρα, η παράταξη ζητά από την ΕΛΜΕ Χανίων να πάρει θέση για το θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Αδέσμευτης Ομάδας Καθηγητών»:

«Αναφέρθηκαν το τελευταίο διάστημα περιστατικά φθοράς αυτοκινήτων συναδέλφων εκπαιδευτικών έξω από σχολεία κατά την διάρκεια της λειτουργίας τους. Αυτά τα περιστατικά έρχονται να προστεθούν σε ανάλογα φαινόμενα λεκτικής και σωματικής βίας έναντι συναδέλφων που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Ως Αδέσμευτη Ομάδα Καθηγητών θέλουμε να καταδικάσουμε απερίφραστα αυτά τα γεγονότα, να δηλώσουμε την συμπαράστασή μας στους συναδέλφους που επλήγησαν και να τονίσουμε ότι ανάλογα περιστατικά και συμπεριφορές θα βρουν το σύνολο των καθηγητών απέναντι. Να έχουν υπόψιν τους όλοι αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με την σωματική ακεραιότητα και την περιουσία των συναδέλφων ότι είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά και σε όλα τα επίπεδα. Η βία δεν έχει θέση στα σχολεία.

Καλούμε δημόσια το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων να τοποθετηθεί και να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους χωρίς εξαιρέσεις και αστερίσκους, Τέλος καλούμε τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τον τοπικό Δήμο να τοποθετηθούν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα».

zarpanews.gr

One thought on “Καταγγελία για φθορές αυτοκινήτων σε καθηγητές στα Χανιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook