Καταγγελία για Αυγενάκη: «Μας ζητούσε να βγάλουμε ευχαριστήρια ανακοίνωση επειδή πήραμε επιχορήγηση»!

καταγγελία-για-αυγενάκη-μας-ζητούσε-1271936

Οι πρακτικές του Λευτέρη Αυγενάκη συζητήθηκαν μεταξύ άλλων κατά τη χθεσινή συγκέντρωση των ομάδων της ΕΠΣ Ηρακλείου, στη περιφέρεια δηλαδή του υφυπουργού αθλητισμού. Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Εντύπωση προκάλεσε η έντονη δυσαρέσκεια που εξέφρασαν τα σωματεία κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με επίκεντρο το Μητρώο αλλά και την συμπεριφορά του ίδιου απέναντί τους. Ήταν χαρακτηριστικές οι τοποθετήσεις του προέδρου των Ασιτών κ. Δημήτρη Μανουσάκη, που κατήγγειλε τις πρακτικές Αυγενάκη και τη συμπεριφορά του απέναντι στους ερασιτέχνες παράγοντες. Μάλιστα ανέφερε ότι ο κ. Αυγενάκης τους έπαιρνε τηλέφωνο και τους ζητούσε να βγάλουν ευχαριστήρια ανακοίνωση επειδή πήραν την επιχορήγηση μέσω του Μητρώου!

Πρακτικές χειραγώγησης που σίγουρα παραπέμπουν σε «μαύρες εποχές» και δεν συνάδουν με τον ιδρώτα των παραγόντων που από το υστέρημά τους προσπαθούν να μείνουν ζωντανές γύρω από τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο οι τοπικές κοινωνίες.

Ανάλογες ήταν και οι τοποθετήσεις με έντονη δυσαρέσκεια για το Μητρώο και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται και από άλλα σωματεία, όπως η Βόνη, ο Ποσειδώνας, ο Άγιος Δημήτριος, με τους παράγοντες να «βράζουν» κατά του Αυγενάκη». Να σημειωθεί πως το ποσό της επιχορήγησης ήταν 1.600 ευρώ.

documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook