Καταδικάζει την επίθεση στον Χανιώτη δικηγόρο Μανώλη Παπαδομανωλάκη ο Δικηγορικός Σύλλογος

καταδικάζει-την-επίθεση-στον-χανιώτη-1531521

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων καταδικάζει την εγκληματική πράξη και ενέργεια εις βάρος του Δικηγόρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Εμμανουήλ Παπαδομανωλάκη, η οποία έγινε σήμερα το πρωί στον αύλειο χώρο των Δικαστηρίων των Χανίων (δείτε ΕΔΩ).

Η εγκληματική αυτή πράξη θα μπορούσε να έχει ολέθρια αποτελέσματα για τη ζωή και την υγεία του συναδέλφου.

Καταδικάζουμε το πρωτόγνωρο, για τα χρονικά των Χανίων, γεγονός, το οποίο έχει αναστατώσει όλο το νομικό κόσμο της πόλης.

Ο Εμμανουήλ Παπαδομανωλάκης με παρρησία και ταπεινότητα εκτελεί το λειτούργημα του Δικηγόρου επί δεκάδες έτη στα Χανιά, χωρίς ουδέποτε να έχει δώσει οποιοδήποτε δικαίωμα αμφισβήτησης της ακεραιότητας του χαρακτήρα του.

Οι δικηγόροι, ως συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης, απολαμβάνουν σεβασμού και εκτίμησης από την κοινωνία και τέτοιες ενέργειες πλήττουν το θεσμό και τη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Ζητούμε δε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και την τιμωρία του δράστη.

Σε ανακοίνωση προχώρησε και η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων:

Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την πρωτοφανή, εγκληματική επίθεση στον Δικηγόρο, πρόεδρο της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων, Μανώλη Παπαδομανωλάκη.

Πρόκειται για ένα εγκληματικό χτύπημα στο λαιμό, με αιχμηρό αντικείμενο, από άντρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, σήμερα το πρωί, έξω από τα Δικαστήρια Χανίων.

Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και τιμωρία του δράστη.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στο συναγωνιστή Μανώλη Παπαδομανωλάκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook