Καταδικάστηκε ο 52χρονος Χανιώτης για γκλομπ με το οποίο φέρεται να χτυπούσε την κόρη του: Απολογείται για τον ξυλοδαρμό | Photos + Video

καταδικάστηκε-ο-52χρονος-χανιώτης-για-γ-1528445

Εξηγήσεις για τον ξυλοδαρμό της κόρης του με ξύλινο γκλοπ μέσα στο σπίτι τους στα Χανιά, θα κληθεί να δώσει στις ανακριτικές αρχές ο 52χρονος δημοτικός υπάλληλος που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη μετά από καταγγελία γείτονα.

Νωρίτερα, το αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο Χανίων, επέβαλε στον 52χρονο ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή, καθώς τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία της οπλοκατοχής.

Η κατηγορία του αποδόθηκε μετά από έρευνα των Αρχών στο σπίτι και στο αυτοκίνητό του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μεταλλικό γκλοπ, ένα σπαθί τύπου σαμουράι, δύο αεροβόλα τυφέκια, ένα αεροβόλο πιστόλι και ρέπλικα όπλου.

Ο ίδιος στην απολογία του υποστήριξε πως δεν γνώριζε πως η κατοχή των παραπάνω ήταν παράνομη.

Σε βάρος του 52χρονου εκκρεμεί ακόμα η δίκη για την επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης στον γείτονά του που κατήγγειλε το συμβάν και για αντίσταση κατά της Αρχής. Η εκδίκαση θα γίνει την Παρασκευή στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook