Καταδικάστηκε ο 25χρονος που «κατασκότωσε» τον Χανιώτη επιχειρηματία στο Παλιό Λιμάνι

καταδικάστηκε-ο-25χρονος-που-κατασκότ-820254

Σε τρία χρόνια φυλάκισης με αναστολή καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης 25χρονο νεαρό για τον ξυλοδαρμό επιχειρηματία στο Παλιό Λιμάνι, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Τότε, ο νεαρός μαζί με δεύτερο άτομο είχαν ξυλοκοπησει άγρια τον επιχειρηματία επειδή τους έκανε παρατήρηση, όταν τους είδε να ουρούν στην είσοδο του καταστήματός του  ξημερώματα Κυριακής. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε πέντε χρόνια κάθειρξης με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ο επιχειρηματίας, νοσηλεύτηκε για δύο μήνες, υπεβλήθη σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων ενώ ακόμα και σήμερα δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ζήτησε συγγνώμη από τον επιχειρηματία και δήλωσε πως αισθάνεται άσχημα για το συμβάν.

Πάντως το θύμα όπως και πρωτόδικα εντυπωσίασε το ακροατήριο με τη στάση του, δηλώνοντας πως δεν αξιώνει χρηματική αποζημίωση αλλά ούτε και επιθυμεί τη φυλάκιση του δράστη για να μην γίνει χειρότερος μέσα στη φυλακή.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Καταδικάστηκε ο 25χρονος που «κατασκότωσε» τον Χανιώτη επιχειρηματία στο Παλιό Λιμάνι

  1. Πόσο χειρότερος να γίνεις στη φυλακή όταν κατουράς σαν αδέσποτο εδώ και εκεί και μετά αντί να ντραπείς στέλνεις κόσμο στο νοσοκομείο; παραδειγματική τιμωρία σε όλα τα αποβράσματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook