Καταδικάστηκε η ΔΕΥΑΧ για τις πλημμύρες στον Κλαδισό

καταδικάστηκε-η-δευαχ-για-τις-πλημμύρ-1279036

Καταδικαστική ήταν η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων για τις πλημμύρες του 2015 και του 2017 στον κόμβο του Κλαδισού.

Στη δικαιοσύνη είχε προσφύγει ενάντια στη ΔΕΥΑΧ το κατάστημα Italian Factory Outlet του Άκη Παινεσάκη, που υφίσταται σοβαρές ζημιές σε κάθε πλημμύρα στο σημείο τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, καθώς και δύο προϊστάμενοι στο τμήμα αποχέτευσης, που τιμωρήθηκαν με φυλάκιση 8 μήνες με αναστολή για πρόκληση πλημμύρας και σωματικής βλάβης εξ αμελείας. Αθώος, πάντως, κρίθηκε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Χανίων, Γιώργος Ξανθουδάκης.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Καταδικάστηκε η ΔΕΥΑΧ για τις πλημμύρες στον Κλαδισό

  1. η δευαχ ειναι μια απολυτως προβληματικη επιχειρηση ιδιως σε επιπεδο ανωτερων στελεχων. Δειτε ποιοι διατελεσαν Προεδροι κατα καιρους και θα καταλαβετε.

    Πληρωνουμε μισθους, αποζημιωσεις, εξοδα προβολής, υπευθυνους τυπου κλπ γιατι εμεις τα πληρωνουμε οι καταναλωτες

  2. ΟΡΜΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ. ΝΑ ΤΕΛΕΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.
    ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΔΙΠΛΩΜΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΕΣΤΩ?
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΦΡΕΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 600 ΚΑΙ 700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΔΙΧΙΛΙΑΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ?

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ?

    1. Ο Κ. δημαρχος εχει αλλα, πολυ σοβαρα πραγματα να ασχοληθει! τον ποδηλατοδρομο παραδειγμα
      (η βλακια ειναι σαν το συμπαν – απεραντη!)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook